BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Wat staat er in een zonnepanelen-offerte?

BonGo Solar levert alleen de beste kwaliteit zonnepanelen. Voor alle door BonGo Solar geleverde zonnepanelen garanderen wij een maximaal rendement. Dit houdt in dat onze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds minimaal 80% van het bij installatie gegarandeerde vermogen aan elektriciteit opleveren.

Bent u voornemens om bij ons een offerte aan te vragen? Dan is het goed om te weten dat de offertes die wij uitbrengen doen wij altijd op basis van de informatie door u verstrekt of door ons is opgenomen. Dit bestaat uit informatie over het dak, gewenste energiebehoefte, budget en andere wensen. Elke offerte bevat de type en aantal panelen, omvormer, installatie, garantie en het te verwachte rendement én de terugverdientijd.

Type en aantal zonnepanelen

De meeste zonne-cellen zijn gemaakt van silicium. De zonnepanelen, ook wel modules, worden gemaakt van verschillende zonnecellen, welke met elkaar verbonden en geklemd zijn tussen beschermglas en een steunplaat, het gehele paneel is veelal omgeven met een aluminium frame.

Bij BonGo Solar bieden wij polykristallijne en monokristallijne panelen aan. De meeste panelen zijn zo tussen de 1,00m x 1,60m hoog. Per aanvraag wordt gekeken hoeveel panelen er op een dak passen. Dit in combinatie met uw energiebehoefte kunnen we een advies uitbrengen over het aantal panelen dat u nodig heeft of mogelijkheid toe heeft. Hierbij worden de kosten van een omvormer, montage materiaal en installatie opgeteld en een totaal prijsvoorstel kan gegeven worden.

Soort omvormer zonnepaneleninstallatie

Het kiezen van de juiste omvormer is essentieel om het maximale rendement op uw investering te behalen. Wij werken met SoladEdge en GoodWe omvormers. Per zonnepaneleninstallatie kan het verschillen hoeveel vermogen er gegenereerd wordt. Het vermogen dat de omvormer moet verwerken, bepaald welke bij u op de offerte staat.

Alle omvormers waar wij mee werken zijn ontworpen om jarenlang te functioneren en bieden een applicatie waarmee u uw gegenereerd vermogen kunt uitlezen.

Installatie zonnepalen op uw dak

Wij adviseren de panelen altijd door onze erkende installateurs te laten monteren. Zo kunnen wij altijd kwaliteit garanderen. Bijkomende voordelen voor u zijn;

  • behoud van fabrieksgarantie
  • geen discussie bij een gebrek door verkeerde montage
  • verzekerd van een optimaal rendement
  • vakkundige installatie
  • wettelijke garantie op de montage

Het aansluiten op uw energiemeter moet wettelijk altijd door een erkent installateur gebeuren.

Gratis voorstel voor een installatie

Wij maken graag een gedetailleerd schriftelijk voorstel voor uw persoonlijke installatie. Hier zitten geen verplichting aan en is volledig gratis.

Onze adviseurs zullen samen met u het systeem op maat ontwerpen op basis van de elektra behoeften, het soort dak, de ligging van uw huis en uw financiële doelen.

Een vrijblijvend voorstel geeft een overzicht van de omvang van een zonnepaneelsysteem inclusief omvormer, montagemiddelen, installatie door gecertificeerde monteurs en eventuele collectiviteitskortingen.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Solar Magazine: Koolen Industries neemt Energy Experience Group inclusief BonGo Solar over: ‘Er is een consolidatieslag in de duurzame-energiesector op komst’.

Lees meer

Vacature Schouwer

Is jouw technische kennis goed onderlegd? Ben je ook instaat om dit om te zetten in een advies? Weet jij de weg in Nederland? Dan is de functie van Schouwer iets voor jou! SCHOUWER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature Planner

Ben jij een je organisatie talent? Weet jij de weg te vinden door heel Nederland? Dan is de functie van Planner helemaal iets voor jou! Nieuwsgierig lees snel de verder PLANNER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature medewerker operations

Werk jij klantgericht? Kun jij klanten een goede uitleg geven over de installatiewerkzaamheden van zonnepanelen? En ben je een kei in Administratie? Dan is de functie van medewerker operations de vacature voor jou. MEDEWERKER OPERATIONS (40 uur per week, 32/36 uur per week is bespreekbaar)

Lees meer

Vacature Servicemonteur

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je kennis van elektra? Hou je van afwisselde werkzaamheden? Dan hebben wij  de functie voor jou! Vacature Servicemonteur (40 uur per week)

Lees meer