BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Wat staat er in een zonnepanelen-offerte?

BonGo Solar levert alleen de beste kwaliteit zonnepanelen. Voor alle door BonGo Solar geleverde zonnepanelen garanderen wij een maximaal rendement. Dit houdt in dat onze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds minimaal 80% van het bij installatie gegarandeerde vermogen aan elektriciteit opleveren.

Bent u voornemens om bij ons een offerte aan te vragen? Dan is het goed om te weten dat de offertes die wij uitbrengen doen wij altijd op basis van de informatie door u verstrekt of door ons is opgenomen. Dit bestaat uit informatie over het dak, gewenste energiebehoefte, budget en andere wensen. Elke offerte bevat de type en aantal panelen, omvormer, installatie, garantie en het te verwachte rendement én de terugverdientijd.

Type en aantal zonnepanelen

De meeste zonne-cellen zijn gemaakt van silicium. De zonnepanelen, ook wel modules, worden gemaakt van verschillende zonnecellen, welke met elkaar verbonden en geklemd zijn tussen beschermglas en een steunplaat, het gehele paneel is veelal omgeven met een aluminium frame.

Bij BonGo Solar bieden wij polykristallijne en monokristallijne panelen aan. De meeste panelen zijn zo tussen de 1,00m x 1,60m hoog. Per aanvraag wordt gekeken hoeveel panelen er op een dak passen. Dit in combinatie met uw energiebehoefte kunnen we een advies uitbrengen over het aantal panelen dat u nodig heeft of mogelijkheid toe heeft. Hierbij worden de kosten van een omvormer, montage materiaal en installatie opgeteld en een totaal prijsvoorstel kan gegeven worden.

Soort omvormer zonnepaneleninstallatie

Het kiezen van de juiste omvormer is essentieel om het maximale rendement op uw investering te behalen. Wij werken met SoladEdge en GoodWe omvormers. Per zonnepaneleninstallatie kan het verschillen hoeveel vermogen er gegenereerd wordt. Het vermogen dat de omvormer moet verwerken, bepaald welke bij u op de offerte staat.

Alle omvormers waar wij mee werken zijn ontworpen om jarenlang te functioneren en bieden een applicatie waarmee u uw gegenereerd vermogen kunt uitlezen.

Installatie zonnepalen op uw dak

Wij adviseren de panelen altijd door onze erkende installateurs te laten monteren. Zo kunnen wij altijd kwaliteit garanderen. Bijkomende voordelen voor u zijn;

  • behoud van fabrieksgarantie
  • geen discussie bij een gebrek door verkeerde montage
  • verzekerd van een optimaal rendement
  • vakkundige installatie
  • wettelijke garantie op de montage

Het aansluiten op uw energiemeter moet wettelijk altijd door een erkent installateur gebeuren.

Gratis voorstel voor een installatie

Wij maken graag een gedetailleerd schriftelijk voorstel voor uw persoonlijke installatie. Hier zitten geen verplichting aan en is volledig gratis.

Onze adviseurs zullen samen met u het systeem op maat ontwerpen op basis van de elektra behoeften, het soort dak, de ligging van uw huis en uw financiële doelen.

Een vrijblijvend voorstel geeft een overzicht van de omvang van een zonnepaneelsysteem inclusief omvormer, montagemiddelen, installatie door gecertificeerde monteurs en eventuele collectiviteitskortingen.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer