BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Wat staat er in een zonnepanelen-offerte?

BonGo Solar levert alleen de beste kwaliteit zonnepanelen. Voor alle door BonGo Solar geleverde zonnepanelen garanderen wij een maximaal rendement. Dit houdt in dat onze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds minimaal 80% van het bij installatie gegarandeerde vermogen aan elektriciteit opleveren.

Bent u voornemens om bij ons een offerte aan te vragen? Dan is het goed om te weten dat de offertes die wij uitbrengen doen wij altijd op basis van de informatie door u verstrekt of door ons is opgenomen. Dit bestaat uit informatie over het dak, gewenste energiebehoefte, budget en andere wensen. Elke offerte bevat de type en aantal panelen, omvormer, installatie, garantie en het te verwachte rendement én de terugverdientijd.

Type en aantal zonnepanelen

De meeste zonne-cellen zijn gemaakt van silicium. De zonnepanelen, ook wel modules, worden gemaakt van verschillende zonnecellen, welke met elkaar verbonden en geklemd zijn tussen beschermglas en een steunplaat, het gehele paneel is veelal omgeven met een aluminium frame.

Bij BonGo Solar bieden wij polykristallijne en monokristallijne panelen aan. De meeste panelen zijn zo tussen de 1,00m x 1,60m hoog. Per aanvraag wordt gekeken hoeveel panelen er op een dak passen. Dit in combinatie met uw energiebehoefte kunnen we een advies uitbrengen over het aantal panelen dat u nodig heeft of mogelijkheid toe heeft. Hierbij worden de kosten van een omvormer, montage materiaal en installatie opgeteld en een totaal prijsvoorstel kan gegeven worden.

Soort omvormer zonnepaneleninstallatie

Het kiezen van de juiste omvormer is essentieel om het maximale rendement op uw investering te behalen. Wij werken met SoladEdge en GoodWe omvormers. Per zonnepaneleninstallatie kan het verschillen hoeveel vermogen er gegenereerd wordt. Het vermogen dat de omvormer moet verwerken, bepaald welke bij u op de offerte staat.

Alle omvormers waar wij mee werken zijn ontworpen om jarenlang te functioneren en bieden een applicatie waarmee u uw gegenereerd vermogen kunt uitlezen.

Installatie zonnepalen op uw dak

Wij adviseren de panelen altijd door onze erkende installateurs te laten monteren. Zo kunnen wij altijd kwaliteit garanderen. Bijkomende voordelen voor u zijn;

  • behoud van fabrieksgarantie
  • geen discussie bij een gebrek door verkeerde montage
  • verzekerd van een optimaal rendement
  • vakkundige installatie
  • wettelijke garantie op de montage

Het aansluiten op uw energiemeter moet wettelijk altijd door een erkent installateur gebeuren.

Gratis voorstel voor een installatie

Wij maken graag een gedetailleerd schriftelijk voorstel voor uw persoonlijke installatie. Hier zitten geen verplichting aan en is volledig gratis.

Onze adviseurs zullen samen met u het systeem op maat ontwerpen op basis van de elektra behoeften, het soort dak, de ligging van uw huis en uw financiële doelen.

Een vrijblijvend voorstel geeft een overzicht van de omvang van een zonnepaneelsysteem inclusief omvormer, montagemiddelen, installatie door gecertificeerde monteurs en eventuele collectiviteitskortingen.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Vacature Servicemonteur
6 augustus 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar meerdere Servicemonteurs voor ons Installatiebedrijf in Didam.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

6 augustus 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures op de afdelingen Sales en Finance in Apeldoorn en de afdeling Operations en Customer Service in Didam. Check ze snel!

Lees meer

AEG zonnepanelen als beste getest!

Uit een test van zonnepanelen.net zijn de AEG panelen voor 2e jaar op rij als beste uit de test gekomen.

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Mono Full Black 325Wp zonnepanelen

 

 

Lees meer

Vacature Teamleider Verkoop Binnendienst

25 juni 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Verkoop in Apeldoorn. Lees meer over deze functie.

Lees meer