8 zonnepanelen + omvormer

Alléén deze maand: zonnepanelen superscherp geprijsd!

Samen zetten we Barneveld op groen! Barneveld wil uiterlijk 2047 volledig zelfvoorzienend worden. BonGo Solar is gevestigd in Apeldoorn en het is ons streven om onze mooie provincie zo groen mogelijk te maken. Hoe? Met zonne-energie, natuurlijk! Wil jij zonnepanelen op jouw dak laten installeren? Lees dan verder of vraag meteen een offerte aan. 

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Binnen 2-6 weken op je dak
 • Geen aanbetaling, betaling na installatie

Bespaar in 1 jaar TV t.w.v. €1000,- met zonnepanelen op jouw dak. Nu tijdelijk voor gunstige prijs*

Samen besparen in Apeldoorn

Bespaar op jouw energiekosten

Verbruik je zelf opgewekte stroom? Dan hoef je die stroom niet meer in te kopen. Een besparing die je direct ziet op jouw energierekening. Gebruik je de opgewekte stroom niet? Dan lever je die terug aan het stroomnet. Dit wordt, dankzij de salderingsregeling, in mindering gebracht op jouw energierekening. Hoeveel bespaar je? Dat ligt aan de zonnestroom-installatie en het aantal panelen. Wil je weten hoeveel jij kan besparen op jouw energierekening?

 

Hoeveel opbrengst wil je?

Hoeveel wil je besparen?

Hoeveel jij wilt besparen kunnen we je niet vertellen, wel hoeveel je kan opwekken. Achterhaal makkelijk en snel je gewenste opwek met een makkelijke rekensom om te beginnen met besparen. We kijken graag met je mee hoeveel panelen er op je dak passen en welk type zonne-installatie het meest geschikt is voor jouw besparingswens. 

Echt Apeldoorn bij BonGo Solar

BonGo Solar is echt een Apeldoorns bedrijf. Misschien heb je onze busjes al eens zien rijden. Onze installateurs komen zelf ook uit Apeldoorn of de directe omgeving. Ze zijn bekend met dorpen als Klarenbeek, Hoog Soeren, Beekbergen, Ugchelen, Lieren, Loenen, Hoenderloo, Wenum-Wiesel, Beemte-Broekland en Uddel. Het is ons streven om Apeldoorn nog groener te maken. 

 

 • Betrouwbare partij
 • Eigen installatieteams uit Apeldoorn;
 • SGZE-garantiefonds;
 • 10 jaar servicegarantie;
 • Geen aanbetaling vooraf;
 • Unieke 20 jaar productgarantie;
 • Binnen 3 tot 6 weken geplaatst.
Dhr. Agus - Apeldoorn

Dhr. Agus - Apeldoorn

Voordat wij de zonnepanelen aanschaffen moesten wij nog veel betalen voor gas en elektriciteit en vanaf mnd mei tot juni betalen wij nog onder de 50 euro dus wij zijn heel tevreden met de panelen.

A. Vervoort - Apeldoorn

A. Vervoort - Apeldoorn

Na de eerste contacten een snelle, adequate offerte. Installatie kon binnen een termijn van enkele maanden plaatsvinden. Volgens afspraak en een leuk team deskundig gelegd volgens verzoek.
Ligt mooi strak en uitgelijnd op het dak.

Alexander - Apeldoorn

Alexander - Apeldoorn

De montage was top ! Zeer tevreden over BonGo Solar, 12 panelen en omvormer binnen 3 uur geplaatst door 2 vakmensen. Topprestatie!

Waarom zonnepanelen?

Begin makkelijk en snel met zonnepanelen op je dak en ervaar direct dat de zon voor iets op komt. 

 • Jij hoeft niet je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jouw woning neemt direct toe in waarde.

 • Snel besparen op je vaste lasten.

Veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Wij kunnen op vrijwel elk soort dak zonnepanelen installeren, kijk eens op de verschillende daken-pagina voor meer informatie over de installatie op jouw dak. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Sinds augustus 2013 is de landelijke subsidiepot leeg. Door het jaar heen zijn er altijd gemeentelijke subsidies die de aanschaf van zonnepanelen zullen aanmoedigen. Als er subsidie beschikbaar is gesteld in jouw gemeente, kun je dit altijd op de website van jouw gemeente terugvinden. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kun je op basis van jouw woonplaats bekijken welke duurzame regelingen er momenteel actueel zijn. BonGo Solar zal je voor zover mogelijk altijd begeleiden in het aanvraagtraject.

Sinds 1 januari is het btw-tarief op zonnepanelen 0%. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. En een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.

Het 0%-tarief geldt ook voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels, het montagemateriaal en zogenoemde optimizers en omvormers. En voor de aanpassing van de meterkast in verband met de aanschaf van uw zonnepanelen.

Voor andere werkzaamheden, zoals een mogelijke versteviging van het dak of installatie van een warmtepomp, blijft het btw-tarief 21% gelden.

 Wil je meer weten over deze nieuwe regeling, lees dan onze pagina over de BTW-0%-regeling.

Heb je nog vragen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

 

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Als gevolg van de ontwikkelingen op de energiemarkt is het aantal aanvragen enorm toegenomen.

We zetten alles in het werk om je zo snel mogelijk van dienst te zien. Desondanks kan het langer duren voordat je reactie van ons ontvangt.  
Wij hopen op uw begrip.