Holland Solar | BonGo Solar

Lid van branchevereniging Holland Solar

De branchevereniging Holland Solar is opgericht in 1983. Hun doel is om er samen met de markt voor te zorgen dat zonne-energie de belangrijkste energiebron van Nederland wordt. Zij beïnvloeden relevante besluitvorming en sturen de agenda rond wet- en regelgeving en subsidies. Samen met al hun leden werken ze aan het inspireren, informeren, verbinden en verder professionaliseren van de Nederlandse zonne-energiesector.

Holland Solar staat voor een evenwichtige markt en is een belangrijke stem naar de overheid. Zij streven naar kwaliteit en veiligheid in onze zonne-energie markt.

Holland Solar en BonGo Solar

Ondernemen doe je niet alleen. Holland Solar brengt dan ook zonne-energieondernemers in contact met collega’s en geeft de mogelijkheid kennis en ervaring uit te wisselen. Informeren en verbinden van zo veel mogelijk partijen hoort daar ook bij.

Als lid van Holland Solar zijn wij altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de branche, nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe technieken en nog meer. Door het geven van voorlichting aan de politiek en overheden op diverse niveaus inspireert en overtuigt Holland Solar relevante partijen van de enorme potentie van zonne-energie. Als lid zetten wij ons voortdurend in om de kwaliteit en veiligheid te verbeteren. Als klant van BonGo Solar profiteer je daarvan mee!

Wat betekent dit voor jou?

Als klant profiteer je ook van de voordelen van Holland Solar. Zo heb je de zekerheid dat wij een betrouwbare partner zijn die écht het beste uit zonnestroom wil halen. Daarnaast komen wij op voor de belangen van de klant zodat je altijd profiteert van de beste producten op de markt.

Samen met Holland Solar onderhouden wij contacten met de overheid, politiek, kennis- en onderzoeksinstellingen, de media en collega’s binnen de branche. Hierdoor weten wij altijd wat er speelt en ben je bij ons op de hoogte van het laatste nieuws.

Op deze manier kunnen wij je altijd het beste advies geven over zonnestroom.