Garantie bij BonGo Solar

De aanschaf van een zonnestroominstallatie is een flinke investering. Dan wil je er natuurlijk zeker zijn dat je na de installatie van je zonnestroominstallatie kunt genieten van je eigen opgewekte stroom.  Zonder problemen of gedoe. 

Bij BonGo Solar kies je voor lange termijn zekerheid. Zo bieden wij je een installatiegarantie van 10 jaar en zijn wij aangesloten bij Garantiefonds SGZE.

Installatiegarantie bij BonGo Solar

Onze monteurs sluiten zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010-normen, zodat je de zekerheid hebt dan je zonnepanelen en omvormers veilig en correct zijn aangelegd. Daarnaast bieden wij je maar liefst 10 jaar installatiegarantie op de aanleg van een zonnestroomsysteem. Dat betekent dat wanneer er zich onverhoopt na de installatie toch een montagefout openbaart, wij dit snel en kosteloos voor je oplossen.

Lees hier meer over onze installatiegarantie.

Garantiefonds SGZE

Om je extra zekerheid te geven zijn we aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Met dit fonds bieden we jou maximale zekerheid en zorgen we ervoor dat je als klant altijd aanspraak kan maken op de garantie waar je recht op hebt. Ook in het onwaarschijnlijke geval dat je daarvoor niet bij BonGo Solar terecht kan. Met ons SGZE lidmaatschap kun je dus zorgeloos gebruik maken van jouw eigen opgewekte groene energie.

Wat ons lidmaatschap bij Garantiefonds SGZE voor jou betekent lees je hier.