Bij BonGo Solar is je garantie ook écht wat waard!

BonGo Solar is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Met dit fonds bieden we jou maximale zekerheid en zorgen we ervoor dat je als klant geen enkel risico loopt bij de aanschaf van je zonnepanelen.

De zekerheid van het SGZE

BonGo Solar heeft bewust gekozen voor aansluiting bij het SGZE omdat we begrijpen dat je bij een investering in zonnepanelen zoveel mogelijk risico’s wilt uitsluiten. Bij BonGo Solar is een aanbetaling dan ook niet nodig. Je betaalt pas na oplevering van de naar wens functionerende installatie.

Maar ook na installatie willen we je maximale zekerheid bieden. En daarvoor hebben we SGZE ingeschakeld. Met SGZE bieden we namelijk de zekerheid dat de opvolging van de fabrieksgarantie altijd wordt uitgevoerd. Ook in het onwaarschijnlijke geval dat BonGo Solar niet in staat zou zijn om aan deze verplichting te voldoen. Dat is wel zo prettig omdat garantievragen pas vele jaren na aanschaf van de zonnestroominstallatie opkomen.

Na akkoordverklaring van de koopovereenkomst bij BonGo Solar heb je daarmee de zekerheid dat de garantie en service op jouw aangekochte panelen tot wel 30 jaar* na aankoop doorloopt.

* afhankelijk van de op het afgenomen product geldende fabrieksgarantie.

De belangrijkste garanties op een rij:

 • Fabrieksgarantie
  Garantie voor als de fabriek van je zonnepanelen bijvoorbeeld failliet gaat.

 • Geen beperking op garantiejaren
  BonGo Solar biedt panelen waarvan de garantietermijn kan oplopen tot wel 30 jaar. Die garantietermijn is tweemaal zo lang als de gangbare garantietermijn die je in de markt vindt. Met SGZE heb je de zekerheid van de volledige garantietermijn, ongeachte de marktstandaard.

 • Geschillenregeling
  Mocht er een geschil ontstaan tussen jou en de zonnepanelenleverancier staat de SGZE je als consument bij.

De eisen die Stichting Garantiefonds ZonneEnergie stelt aan leden als BonGo Solar, zorgen ervoor dat lidmaatschap niet voor elke leverancier is weggelegd. Zo moeten leden onder meer minimaal één jaar ervaring hebben met de levering en installatie van zonnepanelen en akkoord gaan met de voorwaarden die de stichting aan leden stelt.

Misschien nog belangrijker: BonGo Solar voldoet ruimschoots aan de scherpe financiële eisen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van zonnepanelen en voeren een financieel gezond beleid. Dankzij deze voorwaarden weet je zeker dat je zaken doet met een ervaren en solide partij.

Het activeren van jouw geldig garantiecertificaat**

Heb je recent zonnepanelen aangeschaft? Dan is het belangrijk dat je in het bezit bent van een geldig garantiecertificaat. De garantie op je gekochte zonnepanelen is alleen geldig met dit geldige garantiecertificaat.

Vraag hier uw geldige garantiecertificaat aan

Heb je nog vragen over ons lidmaatschap bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie, de zekerheden van BonGo Solar of over het kopen van zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen en adviseren je graag!

Voor meer informatie over de stichting of het aanvragen van het garantiecertificaat verwijzen we je naar www.sgze.nl.

Benieuwd naar jouw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Binnen 2-6 weken op je dak
 • Geen aanbetaling, betaling na installatie

Voor meer informatie over de stichting of het aanvragen van het garantiecertificaat verwijzen we je naar www.sgze.nl.