10 jaar installatiegarantie bij BonGo Solar

Installatiegarantie, of ook wel montagegarantie genoemd, is de garantie op het installatiewerk dat door onze installateurs is uitgevoerd. Het gaat hierbij onder andere om de garantie op de montage van de zonnepanelen op het dak, de juiste aansluiting van de omvormer die de gelijkstroom omzet in wisselstroom en de juiste aansluiting op de meterkast.

De installatie en montage van uw zonnestroominstallatie gebeurt bij BonGo Solar door vakkundige en professionele installateurs met een specialisme in het installeren en monteren van zonnepanelen. Onze medewerkers zijn getraind en gecertificeerd (VCA) voor het werken op hoogte en gaan goed voorbereid voor u aan de slag. De zonnestroominstallaties worden volgens de NEN1010-normen geïnstalleerd, waardoor we de volledige veiligheid van onze zonnepanelen en omvormers kunnen garanderen. Op onze montage zit een installatiegarantie van 10 jaar. Dit houdt in dat je 10 jaar gegarandeerd voorzien bent van een deugdelijke installatie en onbezorgd kunt genieten van je systeem.

Mocht zich er desondanks na de installatie toch een montagefout openbaren, dan herstellen wij dit snel en kosteloos. Voor de werkzaamheden in de meterkast werken wij met elektriciens die aangesloten zijn bij UNETO/VNI en beschikken over alle noodzakelijke kennis en ervaring om uw installatie veilig en zeker aan te sluiten op de bestaande infrastructuur.

Onze installatiegarantie bieden wij naast de productgarantie, die op de omvormer(s) en zonnepanelen van toepassing is.

Wanneer kun je gebruik maken van de installatiegarantie?
Mocht er onverhoopt na de installatie van je zonnepanelen een defect openbaren die te herleiden is naar een installatiefout, dan kan je aanspraak maken op onze installatiegarantie. Wij zorgen en dan voor dat dit netjes en kosteloos wordt hersteld.

Onze installatiegarantie dekt de installatie vanaf de meterkast tot en met de zonnepanelen. Een fout met de verbinding van de omvormer en het internet valt buiten de installatiegarantie omdat de internetverbinding niet door ons is aangelegd en vaak door derde partijen wordt beheerd. Om je in die gevallen toch te kunnen helpen hebben we voor de meest voorkomende storingen een handige storingschecker ontwikkeld. Uiteraard kan je ook terecht bij je internetprovider. Ook defecten die door natuurgeweld en door derden worden veroorzaakt vallen niet binnen de installatiegarantie.

Installatiegarantie voorwaarden BonGo Solar