Reviews | BonGo Solar

Reviews van onze klanten

We vinden dat klantervaringen van belang zijn. Daarom laten we onze klanten graag aan het woord en geven we in de video hieronder een inzage in hoe een installatie door Bongo Solar verloopt.

 

Voordat er zonnepanelen op het dak liggen moeten er eerst een aantal andere dingen gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van de onderbouw en het aansluiten van de meterkast. In de video hieronder worden 8 zonnepanelen op het dak geplaatst. We hebben na het installeren van de panelen, de heer Stevcic een aantal vragen gesteld over de installatie en zijn ervaring met Bongo Solar. De antwoorden van dit interview lees je onder de eerste video op deze pagina.

De famillie Pol is blij met een dak vol met panelen!

23 zonnepanelen van 430 Wp

Ontdek het verhaal van Martin Pol. Met 23 zonnepanelen van BonGo Solar bespaart hij flink op zijn energierekening en is zijn energievoorziening nog een stuk duurzamer geworden. 
                                                                        

Zonnepanelen op een woonboot of woonark?

Of je nou een woonboot, woonark of woonschip hebt: zonnepanelen zijn zeker mogelijk. Het platte dak is zeer geschikt om de panelen op te plaatsen. Ben je zelf eigenaar van de boot? Dan kun je direct zonnepanelen laten installeren. 

Twee woonarken in Amsterdam 

BonGo Solar mocht twee woonarken in Amsterdam voorzien van zonnepanelen. De ene dichtbij het centrum van Amsterdam met 8 zonnepanelen met 430 wattpiek en micro-omvormers van Enphase.

De ander aan het Zijkanaal met 9 zonnepanelen met 410 wattpiek en micro-omvormers van Enphase. 

 

‘Ik deed bij drie installateurs een prijsopgave, maar kreeg geen reactie. Toen hoorde ik via via over BonGo Solar. Ik ontving de offerte al binnen twee werkdagen. Erg tevreden over het resultaat.’ 
De heer Slik, Amsterdam 

Zonnepanelen in Tilburg

BonGo Solar heeft bij deze famillie in Tilburg 20 zonnepanelen geïnstalleerd van 430 Wp. Benieuwd naar meer informatie? Bekijk de video hieronder.

Besparing 

Wist je dat er in totaal al ruim 97.000 zonnepanelen in Tilburg zijn geïnstalleerd?✅ Daarmee bespaart Tilburg €7.215.000 euro per jaar!
        

Jan en Karolien van Dam uit Grootegast

'Al vanaf het eerste contact direct een goed gevoel gekregen bij BonGo Solar. Goede begeleiding tijdens het gehele traject (offerte, orderbegeleiding en installatie). Het legplan van de panelen is uitstekend gecommuniceerd en in overleg tot stand gekomen, wat bij enkele andere aanbieders niet is gelukt. Goede uitleg bij vragen.

De installatie is prima en heel vlot verlopen. Een klantvriendelijk, deskundig en goed installatieteam die alles, ook binnenshuis keurig netjes heeft uitgevoerd, echt top! De kabels keurig weggewerkt. Mooi op tijd begonnen met de installatie en binnen 4 uur werd de gehele installatie van 14 panelen opgeleverd! Wij kunnen BonGo Solar van harte aanbevelen en zeggen nu: laat de zon maar schijnen.'

Een tevreden BonGo Solar klant in Nieuwegein

Bij BonGo Solar zijn onze klanten actief bezig met verduurzamen. Zo heeft deze klant gekozen om met 22 AEG 360Wp zonnepanelen zijn huis én auto te voorzien van zijn eigen opgewekte groene energie. Bekijk de onderstaande video voor het mooie eindresultaat.

Dick Pekelharing uit Woerden

'Vanaf de eerste offerte tot en met de installatie liep alles op rolletjes. Nu alleen nog de BTW teruggave. Maar daar heb ik ook wel vertrouwen in. Communicatie is snel en duidelijk. Sterk punt.'

Theo Brands uit Veghel

'Het contact van begin tot einde is geweldig verlopen. De planning klopte perfect, geheel volgens plan uitgevoerd. Daarnaast hebben ook de mensen die het geïnstalleerd hebben fantastisch keurig afgewerkt. Aanbevelen zonder twijfel.'

Bob Langendoen uit Arnhem

'Geweldig geregeld, montage helemaal af. Monteurs konden op alle vragen ruimschoots antwoord geven (ook op domme vragen). En alle afwerking was prima! Zeker iets om door te geven aan vrienden en kennissen.'

Beoordeling van de heer de Roode

Bij de heer de Roode hebben we 11 AEG mono black 370Wp zonnepanelen geplaatst. Lees hieronder de beoordeling van de heer de Roode over Bongo Solar.

De heer de Roode: 'In deze review wil ik terugkomen op mijn ervaring met Bongo Solar en de afhandeling van de werkzaamheden door de dakdekkers en de installateurs van de zonnepanelen.'

Ik kwam bij Bongo Solar uit, omdat zij als een van de weinigen niet terugdeinzen voor mijn speciale dak met shingles, waarop ik graag aan de oost-,zuid- en westzijde panelen wilde laten plaatsen.

De uitleg over de mogelijkheden, maar zeker ook onmogelijkheden kwamen aan bod en het meedenken van de adviseur toonde kennis van zaken.

Op een dergelijk dak dienen nl. speciale ankers te worden bevestigd en dan wordt het een heel ander verhaal qua voorbereiding vergeleken met een standaard dak met pannen.

Het werd me helemaal duidelijk en inzichtelijk gemaakt, ik zag één en ander al voor me en tekende vol vertrouwen de offerte.

Ook was voor mij heel belangrijk, dat ze waren aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie, je weet maar nooit.

Helaas zat ik tegen het einde van het jaar aan en met daarbij de topdrukte in de markt, zou het enige tijd duren alvorens de panelen zouden worden geinstalleerd.

Wachten duurt altijd lang, maar in de tussentijd kon dan het dak worden aangepakt en de dakankers worden geplaatst.

Tenminste dat dacht ik, maar helaas moet je daarvoor wel een droog dak hebben om waterdichte oplevering van de ankers te kunnen garanderen.

Echter het weer bleef tegenwerken en intussen begon het ook nog te vriezen, waardoor de montage van de dak-ankers steeds moest worden opgeschoven.

Intussen kwam ook de dag van plaatsing van de panelen steeds dichterbij en ik maakte me daar best zorgen over, maar na enige tijd er een hard hoofd in te hebben gehad, was het eindelijk zover en precies op tijd.

De eerstvolgende voldoende droge dag, die de dakdekkers nodig hadden kwam uiteindelijk op 2 dagen vóór de installatie van de zonnepanelen.

De dakdekkers kwamen vroeg in de ochtend, waren zeer bedreven, gingen gestaag door en hebben prima werk - 3 daken vol ankers - afgeleverd.

Zij waren tussendoor niet te verleiden met extra koffie, want stel, dat het weer tóch nog omslaat. Het kan maar gedaan zijn.

Twee dagen later kwamen ook de installateurs mooi op tijd en na hun planning te hebben doorgenomen, zijn ze direct grondig aan het werk gegaan.

Ook zij waren niet verleiden om voor koffie voortijds van het dak en de zolder af te komen.

De installateurs voor de werkzaamheden op het dak waren zeer gemotiveerd, wisten wat ze deden en pakten alles vlot en adequaat aan, het werk vorderde gestaag.

Eerst de voorbereidingen en daarna direct het dak op, ze bleven gewoon doorgaan zonder hiaten of tussendoor te bespreken, wat er nu weer moest gebeuren.

Kortom, ze waren prima op elkaar ingesteld, nergens geen onmin of vertraging, één en ander straalde zeker vakmanschap uit en uiteindelijk was alles mooi op tijd gereed.

De spirit zat er goed in, langzamerhand zag ik het steeds meer vorm krijgen en het eindresultaat is wat mij betreft prachtig geworden.

Alles mooi uitgelijnd tegen elkaar, maar ook in de verdeling op het dak zelf.

Daarnaast was eveneens de elektricien een echte vakman, nergens bespeurde ik twijfel aan waar hij mee bezig was, hij wist precies wat hij deed.

Hij heeft de kabels uit zichzelf alsnog binnenshuis door de vloeren weten te krijgen i.p.v. buitenom, ondanks sommige lastige hindernissen, die overwonnen moesten worden.

Nam er echt de moeite voor, omdat het esthetisch natuurlijk veel mooier is en daar ging hij voor. En is ook precies in míjn lijn.

Alles werd zeer gedetailleerd aangesloten en onzichtbaar weggewerkt in eigen buizen langs de al bestaande leidingen en buizen op de zolder en in de kamer direct boven de meterkast.

Ik ben zeker ook hiérover zéér tevreden, nergens is te zien, dat er extra kabels binnendoor zijn aangelegd.

En in de meterkast is de extra apparatuur zeer deskundig aangesloten en ook weer esthetisch gemonteerd op de wand.

En ook hier weer mooi op tijd gereed.

Ere wie ere toekomt, ik heb het echt getroffen met deze excellente teams, hetgeen zeker gekoesterd mag worden.

Daar kan je nog eens mee aankomen en dat mag óók wel eens gezegd worden. Chapeau!

En de zonnepanelen - waar het uiteindelijk allemaal om te doen is geweest - werken perfect, dus kan niet beter en iedereen blij!

En wat achter blijft is een zeer tevreden klant.

Meer reviews bekijken?

Klanten vertellen over BonGo Solar

Al vele anderen gingen je voor! Bekijk op KlantenVertellen.nl alle reviews en ervaringen over BonGo Solar.

9