5 sterren zekerheid bij BonGo Solar

Ben je op zoek naar een manier om jouw huis duurzamer te maken? Wil je ook gebruik maken van groene en duurzame energie waarmee je niet alleen bijdraagt aan een gezonder milieu maar ook nog eens flink bespaart op je energierekening? Dan zijn zonnepanelen dé oplossing. BonGo Solar biedt altijd 5 sterren zekerheid als leverancier van zonnepanelen. Zo heb jij groene energie én de beste klantervaring.  

5 sterren zekerheid bij BonGo Solar

Direct van start

Om direct te weten of zonnepanelen op jouw dak een hoog rendement opleveren, hoef je simpelweg maar te kijken naar jouw dak. Doe de dakscan op BonGo Solar en je ziet meteen wat de mogelijkheden zijn. Met deze scan kun je direct zien of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Op basis van deze uitkomst, plan je een adviesgesprek met een van onze experts. Hierna kun je direct van start. Bij BonGo Solar is namelijk geen aanbetaling nodig.

100% klanttevredenheid

Heb je zonnepanelen aangeschaft bij BonGo Solar? Dan garanderen wij 100% klanttevredenheid. Onze ervaren installateurs plaatsen de zonnepanelen binnen één dag. Hierdoor kun je direct genieten van duurzame en voordelige energie. Natuurlijk staat ook na de installatie het BonGo Solar team altijd voor je klaar.

Garantie

Daarnaast is BonGo Solar aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Deze stichting zorgt ervoor dat de garantie van de fabrikant kan worden doorgevoerd, zelfs als de installateur en leverancier van de zonnepanelen niet meer bestaat. Om lid te worden van de SGZE moet een leverancier aan hoge eisen voldoen, waardoor dit lidmaatschap tevens een kwaliteitsstempel is.

De beste kwaliteit

Ook op materieel gebied kiest BonGo Solar voor de allerbeste kwaliteit. Dit is dan ook de reden dan BonGo Solar een AEG Authorized Platinum Reseller is. Hierdoor heeft BonGo Solar toegang tot de nieuwste innovaties van AEG. AEG is een bedrijf dat voorop loopt op innovatief gebied en altijd op zoek is naar nieuwe en duurzame manieren van het produceren van haar producten en natuurlijk het verduurzamen van de producten zelf.

Bereken eenvoudig hoeveel je kunt besparen

Of je nu zonnepanelen wilt kopen of huren, met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer de omliggende schaduwpunten en de ligging van het dak bepalen jouw besparing.

Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in je situatie? Doe hier de dakscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen en zie binnen een minuut wat je gaat besparen!

Altijd premium kwaliteit met de zonnepanelen van AEG

29 november 2021

Wij zijn de enige AEG Authorized Platinum Reseller in de Benelux. Daardoor kunnen we altijd de kwaliteit bieden waarvan de producten van AEG van zijn voorzien. AEG loopt voorop op het gebied van innovatie en duurzame energie. Met zonnepanelen van AEG kan de garantie oplopen tot wel 30 jaar.

De kwaliteit van AEG zonnepanelen

26 november 2021

BonGo Solar is trotse partner van AEG. Dankzij de Duitse expertise en het vakmanschap van de zonnepanelen geldt er een levenslange garantie op de zonnepanelen. Daarnaast is BonGo Solar de enige AEG Authorized Platinum Reseller in de Benelux.

Jouw voordelen van ons lidmaatschap bij SGZE

22 november 2021

BonGo Solar is aangesloten bij garantiefonds Stichting Garantie ZonneEnergie. Hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie op zonnepanelen en worden de risico’s van je investering op een zonne-energie installatie tot een minimum beperkt.


Overzicht