Zonne-energie producten bij BonGo Solar

Zonne-energie heeft veel voordelen, zowel voor het milieu als uw portemonnee. Wilt u ook profiteren van zonne-energie? Dan zijn er voor u verschillende mogelijkheden.

Zonnepanelen en zonneboilers

In een zonnepaneel wordt zonlicht omgezet in elektriciteit. Een omvormer zorgt ervoor dat de opgewekte gelijkstroom omgezet wordt naar wisselstroom die nodig is voor elektrische apparaten. Een zonneboiler gebruikt zonne-energie voor het opwarmen van uw water. Deze gebruikt geen elektriciteit. Een warmtepompboiler gebruikt wel stroom, wat (gratis) geleverd kan worden door zonnepanelen.

Waarom advies en installatie door BonGo Solar?

Het investeren in een zonnepaneleninstallatie is iets waar best wat vragen bij komen kijken. Daarom is het verstandig om met een deskundige leverancier zaken te doen. Mocht u bij ons zonnepanelen aanschaffen, dan kunt u er op vertrouwen dat wij u professioneel advies geven en de installatie vakkundig uitvoeren. Wij hebben ook vertrouwen in u! Daardoor hoeft u het volledige aanschafbedrag pas na oplevering van een werkend zonnepanelensysteem te voldoen bij 100% klanttevredenheid.

Benieuwd naar uw besparing? Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Meer informatie over onze zonne-energieproducten

Benieuwd naar onze producten? Bekijk onze informatie over zonnepanelen, omvormers, zonneboilers en warmtepompboilers. We hebben ook meer informatie over speciale installaties zo als veldopstellingen, installaties op een leien of kalzip dak en indak-systemen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, de dakscan doen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen en adviseren u graag!