Onze producten | BonGo Solar

Zonne-energie producten bij BonGo Solar

Zonne-energie heeft veel voordelen, zowel voor het milieu als jouw portemonnee. Wil je ook profiteren van zonne-energie? Dan zijn er voor jou verschillende mogelijkheden.

Zonnepanelen en zonneboilers

In een zonnepaneel wordt zonlicht omgezet in elektriciteit. Een omvormer zorgt ervoor dat de opgewekte gelijkstroom omgezet wordt naar wisselstroom die nodig is voor elektrische apparaten. Een zonneboiler gebruikt zonne-energie voor het opwarmen van jouw water. Deze gebruikt geen elektriciteit. Een warmtepompboiler gebruikt wel stroom, wat (gratis) geleverd kan worden door zonnepanelen.

Waarom advies en installatie door BonGo Solar?

Het investeren in een zonnepaneleninstallatie is iets waar best wat vragen bij komen kijken. Daarom is het verstandig om met een deskundige leverancier zaken te doen. Mocht je bij ons zonnepanelen aanschaffen, dan kun je er op vertrouwen dat wij je professioneel advies geven en de installatie vakkundig uitvoeren. Wij hebben ook vertrouwen in jou! Daardoor hoef je het volledige aanschafbedrag pas na oplevering van het zonnepanelensysteem te voldoen.

Benieuwd naar jouw besparing? Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Meer informatie over onze zonne-energieproducten

Benieuwd naar onze producten? Bekijk onze informatie over zonnepanelen, omvormers, zonneboilers en warmtepompboilers. We hebben ook meer informatie over speciale installaties zo als veldopstellingen, installaties op een leien of kalzip dak en indak-systemen.

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen, de dakscan doen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen en adviseren je graag!