Werken bij BonGo Solar 

De medewerkers van BonGo Solar geloven in het verduurzamen van de wereld door middel van zonnestroom. Als één van de grootste en meest toonaangevende partijen in Nederland hebben wij wekelijks contact met honderden geïnteresseerden in zonne-energie.

Wij hebben sinds onze oprichting in 2012 tienduizenden zonnestroomsystemen geïnstalleerd door heel Nederland. BonGo Solar levert A-merk zonnestroomsystemen om onze klanten te voorzien van de beste en nieuwste producten op de markt. Alle installateurs die bij onze klanten aan huis komen zijn VCA gecertificeerd en installeren volgens de NEN-1010 normen. Wij zijn ISO / TÜV gecertificeerd. Zo verzekeren wij de veiligheid van onze installaties. Ook zijn wij aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE) en branchevereniging Holland Solar

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamisch en professioneel bedrijf. Wij geven professioneel advies en helpen de klant altijd persoonlijk bij elke stap in het proces. Qua sfeer en werklocatie kom je op een bijzondere en unieke plek te werken waarbij een open cultuur heerst en wij bedrijfsuitjes organiseren die hier volledig bij aansluiten!

BonGo Solar valt onder Koolen Industries Solar.
Dit bestaat naast BonGo Solar uit de bedrijven BonGo Solar Projects, NovaVolt, BeSolar, Duurzaam Besparen B.V. en Koolen Installation Services.

Wij zijn onderdeel van Koolen Industries. De missie van Koolen Industries is om iedereen bij te laten dragen aan de energie transitie door schone energie aan te bieden aan iedereen. Daarnaast bouwen en investeren zij in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer dit nodig is. Ons doel is om in de Benelux en verder in Europa uit te rollen.

Pas jij bij ons?

Werk jij klantgericht, ben jij ondernemend en is de wereld een stukje groener maken een (misschien nog verborgen) passie? Dan pas jij in onze wereld van de zonne-energie branche!

Samen zorgen wij voor een 100% klanttevredenheid. Door kritisch te kijken naar opmerkingen en het trainen van onze medewerkers zijn wij in staat om continu te optimaliseren en onze processen zo efficiënt mogelijk te houden. Wij gaan altijd voor tevreden klanten voor, tijdens en na installatie. Help jij ons daar bij?