Online Content Marketeer

Online Content Marketeer

Wil jij een rol spelen in de energietransitie? Je bijdrage leveren in het toegankelijk en meer beschikbaar maken van duurzame, schone energie? Dan is deze functie precies wat je zoekt.

Als Online Content Marketeer bij Koolen Industries Solar zorg jij er voor dat we geen actualiteit missen. Je weet nieuws en vraagstukken van klanten en prospects snel en praktisch te vertalen naar onze online kanalen. Daarbij weet je hoe je je boodschap moet aanpassen op uiteenlopende kanalen. Van LinkedIn tot TikTok. Je hebt een vlotte pen voor onze blogs en social posts en weet tevens hoe je in een video kort en krachtig je punt moet maken.

Je maakt en publiceert content voor meerdere bedrijven binnen de Koolen Industries Solar groep waaronder BonGo Solar, NovaVolt, Be Solar Stores en Koolen Solar Projects. Ieder bedrijf heeft een eigen stijl en doelstelling die je passend weet te vertalen in je werk. Je werkt nauw samen met online marketing collega’s en de marketing manager op een centrale marketing organisatie zodat je snel in staat bent te zien waar je successen en kansen liggen om onze online zichtbaarheid te verhogen.

Je maakt zelfstandig content en beheerst het hele traject van creatie tot en met publicatie. Je bent ondernemend ingesteld en neemt zelf initiatief. Je denkt mee in het verbeteren van onze klantreis en weet van onze klanten ambassadeurs te maken. Ook ben je in staat passend te reageren op online klantvragen via de social kanalen en de klantfora. Indien nodig stem je dat af met de afdeling customer service.

Wie zijn wij?

Koolen Industries Solar is een samenhangende groep duurzame bedrijven die gericht is op het overal en voor iedereen beschikbaar maken van zonne-energie. Samen vertegenwoordigen ze de solar divisie van moederbedrijf Koolen Industries dat tot doel heeft om de energietransitie te versnellen. Op jaarbasis installeert Koolen Industries Solar rond de 75.000 zonnepanelen bij consumenten en bedrijven.

Wat wij jouw bieden!

De kans om te werken voor een snel groeiende organisatie met een duurzame doelstelling en een podium om je werk in diverse kanalen zichtbaar te maken. De mogelijkheid om verder te groeien in je vakgebied en de ruimte om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

De formaliteiten:

  • Een salaris tussen € 2. 500,- en € 3. 200,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van je achtergrond en ervaring;
  • Een contract voor 12 maanden met intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
  • Laptop van de zaak;
  • Flexibele werktijden (in overleg)
  • De mogelijkheid om binnen Koolen Industries Solar door te groeien;
  • Werken voor een organisatie met een duurzame doelstelling

Wil je informatie over de functie, dan kan je contact opnemen met Marco Kalden, Marketing Manager via m.kalden@koolenindustriessolar.com of met Wencke Schoorlemmer, HR Manager via 06-57756365. Ben je geïnteresseerd in deze mooie functie, vertel ons in het kort wie je bent en mail ons je cv.  Dit kan naar personeelszaken@koolenindustriessolar.com. Of vul onderstaand formulier in.

ACQUISITIE  NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE STELLEN WIJ NIET OP PRIJS.

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.