Werken bij BonGo Solar 

Bij BonGo Solar geloven we in het verduurzamen van de wereld door middel van zonnestroom. Als één van de grootste en meest toonaangevende partijen in Nederland hebben we wekelijks contact met honderden geïnteresseerden in zonne-energie.

Sinds onze oprichting in 2012 hebben we ruim twintigduizend zonnestroomsystemen geïnstalleerd door heel Nederland.

Wij leveren A-merk zonnestroomsystemen om onze klanten te voorzien van de beste en nieuwste producten op de markt. Alle installateurs die bij onze klanten aan huis komen zijn VCA gecertificeerd en installeren volgens de NEN-1010 normen. Daarnaast zijn we ISO / TÜV gecertificeerd. Zo verzekeren we de veiligheid van onze installaties.

Ook zijn wij aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE) en branchevereniging Holland Solar

Wie zijn wij?

BonGo Solar is onderdeel van Koolen Industries. Koolen Industries heeft tot missie de energietransitie te versnellen. Door te investeren in het winnen, opslaan en transporteren van schone energie. Zodat iedereen altijd en overal over schone energie kan beschikken.

Koolen Industries is ingericht met een groep bedrijven die allen hun eigen bijdragen leveren aan het versnellen van de energietransitie.

Wij als Bongo Solar dragen bij aan de versnelling van de energietransitie door zonnestroom gemakkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Daarbij  bieden we 100% klanttevredenheid.

Dit begint al bij het eerste persoonlijke contact met de klant, het geven van professioneel advies, de installatie van de zonnepanelen, de afhandeling tot de nazorg. Klanten beoordelen ons niet voor niets op klantenvertellen.nl met een 9!

Andere bedrijven, die naast BonGo Solar, onder andere bijdragen aan de missie van Koolen Industries zijn:  BonGo Solar ProjectsNovaVoltBeSolar, Duurzaam Besparen B.V. en Koolen Installation Services.

Pas jij bij ons?

Samen zorgen wij voor 100% klanttevredenheid. Door kritisch te kijken naar opmerkingen van onze klanten en het trainen van onze medewerkers, zijn wij in staat om continu te optimaliseren en onze processen zo efficiënt mogelijk te houden.

Werk jij klantgericht, ben jij ondernemend en is de wereld een stukje groener maken een (misschien nog verborgen) passie van jou? Dan pas jij in onze wereld van de zonne-energie branche!