Allround Developer

Ben jij een allround ontwikkelaar met affiniteit (en ambitie) voor data, en zou je graag de wereld groener willen maken bij een snelgroeiend bedrijf? Lees dan vooral verder.

Wat ga je doen?

Naast onze AI Specialist ben je de eerste Developer binnen de KIS groep. Allround omdat in eerste instantie een verscheidenheid aan projecten kan worden opgepakt. De bedoeling is dat je jezelf op termijn gaat bezighouden met data (engineering).

Een week van de Allround Developer

Maandag: Overleg met het recruitment team over hun wensen voor de ’Werken bij’ site. Hiervoor moet je koppelingen in PHP ontwikkelen tussen het HR-systeem en de WordPress website van Koolen Industries Solar. 's Middags werk je samen met het AI-team om de gebouwde sales agent te implementeren op de Umbraco (.NET) website van het bedrijf Bongo Solar.

Dinsdag: Thuis ongestoord aan het coderen. Het nieuwe AI project waar je aan werkt is bijna klaar om getest te worden. Super!

Woensdag: Op kantoor bespreek je met de Hoofd Marketing een mogelijke prijsvergelijker. Na de nodige informatie te hebben ingewonnen bij de verschillende bedrijven in de groep, ga je over tot het maken van een functioneel ontwerp. In de middag ga je in gesprek met recruitment om de vacature voor een nieuwe Developer te bespreken.

Donderdag: Vandaag heb je een brainstormsessie met een AWS-consultant om te bespreken hoe we de cloud binnen gaan inrichten.

Vrijdag: De rol is voor minimaal 32 uur in de week. Dit zou zo maar je vrije dag kunnen zijn. Of een thuiswerkdag.

 

Wat wij bieden

• Een fulltime salaris tussen de €3.750,- en €5.000,- bruto per maand (afhankelijk van jouw werkervaring        en  kennis);
• Diverse doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiend en innovatief bedrijf.
• Standplaats Apeldoorn en indien praktisch Schiedam. (Daarnaast is hybride werken mogelijk).

Wie zijn wij?

Koolen Industries is opgericht in 2019 door ondernemer en investeerder Kees Koolen (voormalig CEO van Booking.com en vroege investeerder in Uber) met als doel de snelle overgang naar schone, hernieuwbare energie te realiseren. De focus van de scale-up Koolen Industries Solar ligt op het opwekken en beschikbaar maken van duurzame energie.

Wat wij vragen

• Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting IT.
• Ervaring met database beheer in MySQL
• Programmeer ervaring met PHP en/of .NET
• Ambitie richting Data Engineering (Python)
• Goede beheersing van de Engelse taal
• Zelfstandig, proactief en resultaatgericht.

Contact:

Heb je interesse in deze functie en zou jij hier wat toe kunnen voegen? Reageer dan direct doormiddel van het onderstaande formulier of stuur  je CV naar m.dejong@koolenindustriessolar. Je kunt Marcel ook bellen via 0642740652.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE STELLEN WIJ NIET OP PRIJS

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.