Vacature Business Development Manager BonGo Solar Projects | BonGo Solar Projects

Vacature Business Development Manager (BonGo Solar Projects)

Speel jij gemakkelijk in op ontwikkelingen en haal jij energie uit het grijpen van kansen? Dan ben jij dan onze nieuwe Business Development Manager! 

Functie omschrijving

Als Business Development Manager word jij verantwoordelijk voor de verkoop van zakelijke zonnestroom-installaties. Daarnaast ga je de commerciële positie versterken in de verschillende  marktsegmenten waarin BonGo Solar Projects actief is.

Taken en verantwoordelijkheden

- Je gaat de verkoopdoelstellingen BonGo Solar Projects realiseren
- Je houdt je bezig met new business, waarin jij potentiële doelgroepen identificeert en hierin nieuwe klanten werft
- Je onderhoudt de relatie met opdrachtgevers en optimaliseert de omzet van deze accounts
- Je levert advies op maat door goed te luisteren naar de uitdagingen en wensen van de klant en maatwerk door de klantbehoeften te vertalen naar de perfecte oplossing (hierin word je uiteraard ondersteund door jouw technische collega's)
- Je bent inhoudelijk sterk en goed geïnformeerd over de marktontwikkelingen zodat jij kansen tijdig herkent en omzet in passende producten en diensten voor jouw klanten

Functie-eisen

- Je hebt ruime commerciële ervaring met zakelijke zonne-energie projecten
- Je hebt relevante technische kennis en hebt affiniteit met duurzame energie
- Je legt makkelijk contacten op directie- en managementniveau en hebt netwerkkwaliteiten
- Je bent initiatiefrijk, commercieel vaardig en je weet marktsignalen om te zetten in concrete opdrachten
- Je bent bekend met het ontwikkelen van business to business verkoop strategieën en je hebt kennis van prijsstrategie in een dynamische markt
- Je werkt zelfstandig en neemt graag initiatief
- Je bent bekend met subsidies, fiscale voordelen, regelingen en je kan hier jouw (potentiële) klanten over adviseren

Arbeidsvoorwaarden

BonGo Solar Projects biedt een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast is er op jaarbasis nog een mooie bonus te verdienen.

- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
- Goede werksfeer met gezellige collega's
- Gezellige teamuitjes en vrijmibo

Over BonGo Solar Projects

Zonne-energie heeft de toekomst, ook voor bedrijven. Een aanzienlijk deel van de daken in Nederland zijn daken van bedrijfspanden, loodsen, scholen en agrarische panden. BonGo Solar Projects helpt bedrijven met het maken van een financieel interessante investering waarbij ze tegelijkertijd de wereld een stuk duurzamer te maken. Geen enkel project is hetzelfde, dat is de drijfveer voor onze adviseurs. Met hun vakkennis en jarenlange ervaring brengen zij het beste advies uit voor het hoogste rendement.

BonGo Solar Projects is onderdeel van Koolen Industries Solar. Hierdoor kunnen de klanten profiteren van de jarenlange kennis en ervaring binnen de organisatie, alsook van eigen installatieteams. Kwaliteit staat voorop en door de onderlinge samenwerking tussen de zusterorganisaties heeft BonGo Solar Projects de volledige controle over de kwaliteit van de plaatsingen.

Momenteel bestaat Koolen Industries Solar, naast BonGo Solar Projects, uit de bedrijven BonGo Solar, NovaVolt, Duurzaam Besparen, BeSolar en Koolen Installation Services.

Procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit drie gesprekken. Het eerste  gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Dit gesprek wordt gevoerd door een medewerker van onze HR-afdeling. In het tweede gesprek gaat de direct leidinggevende meer in detail, gericht op de kandidaat, de dagelijkse werkzaamheden en de openstaande vacature. Wanneer beide gesprekken positief doorlopen zijn, vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.

Contact

Zie jij jezelf bij ons werken in de functie van Business Development Manager? Stuur dan jouw cv met korte motivatie naar personeelszaken@koolenindustriessolar.com. Met vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met het hoofdkantoor 088 - 334 7640. Of vul onderstaand formulier in.

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.