Online Marketeer

Heb jij aandacht voor optimale vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van ‘jouw’ websites. Kent Analytics geen geheimen voor jou en weet je deze optimaal in te zetten om een betere gebruikservaring en meer conversies te realiseren? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat ga je doen?

Je onderhoudt de website(s) en klantomgeving(en) van onze Solar bedrijven. Je zet landingspagina’s of actiepagina’s op en kijkt hoe je de voordelen van de Solar bedrijven nog beter kan uitdragen (en zo de conversies kan optimaliseren) Je maakt gebruik van diverse tools zoals bijvoorbeeld Analytics en Search Console. Daar waar nodig vertaal je je vraag naar de content marketeer of de backend developer. Daarbij kijk je verder dan marketing en hebt oog voor de behoeften van de andere afdelingen die contact hebben met onze klanten als sales en customer service. Je stelt rapportages op van de door jou verzamelde resultaten en weet deze te vertalen aan je leidinggevende. Je zal actief zijn voor zowel de B2C merken alsook de B2B labels.

Wat wij bieden:

Wij werken als collega's in een gezellige, informele sfeer. Ook groeien wij als bedrijf snel, waardoor jij bij ons volop de kans krijgt om door te groeien, zowel binnen jouw eigen werkzaamheden óf bij een andere afdeling. Kortom, wij zijn een leuk bedrijf om onderdeel van te zijn! Concreet krijg je sowieso:

  • Een salaris tussen de € 3.500 en € 5.000,-  bruto per maand, uiteraard afhankelijk van ervaring.
  • Je komt te werken in een leuk team met enthousiaste collega’s
  • Je komt te werken op een unieke locatie bij een informeel en professioneel bedrijf.
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en/of cursussen te volgen
  • Veel vrijheid in je functie

Wie zijn wij?

Koolen Industries Solar maakt onderdeel uit van Koolen Industries groep. De focus van Koolen Industries Solar ligt op het opwekken van duurzame energie met behulp van zonnepaneelsystemen. Momenteel bestaat Koolen Industries Solar uit zes bedrijven: Besolar, BonGo Solar, NovaVolt Solar Energy, Koolen Solar Projects, Duurzaam Besparen en Koolen Installation Services.

Door duurzame energie op te wekken, vervult Koolen Industries Solar een essentieel onderdeel binnen de missie van Koolen Industries om schone energie voor iedereen beschikbaar te maken. Andere bedrijven binnen de Koolen Industries groep pakken deze schone energie vervolgens op om het te transporteren, op te slaan en te leveren.

Wat wij vragen:

Je hebt interesse in SEO, SEA en aanverwante tools om onze zichtbaarheid te verbeteren. Je bent iemand die gaat voor het resultaat en daarbij ook zeker gebruik maakt van de kennis van IT en management. Je werkt graag in een klein team, samen maar ook zeker zelfstandig. Je hebt affiniteit met CRM, marketing automation en begrijpt klant-loyalty programma’s. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en het is mooi meegenomen als je al werkervaring hebt. Maar dit is geen must, dus als je starter bent dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

Contact:

Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil jij ons team komen versterken? Kom jij ons team versterken? Neem dan snel contact met ons op. Je kan je cv en korte motivatie sturen naar werkenbij@koolenindustriessolar.com ter attentie van Dave Bertens Recruiter.

Je kunt natuurlijk ook snel en gemakkelijk het onderstaande formulier invullen!

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE STELLEN WIJ NIET OP PRIJS

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.