Vacature Installatiemedewerker zonnepanelen
(40 uur per week)

Geen zin in een baan van 9 tot 5, ben je technisch onderlegd en werk je graag op hoogte? Kom dan bij ons werken als Installatiemedewerker Zonnepanelen!

Functie

Samen met je team ga je dagelijks op pad om bij onze klanten zonnepanelen te installeren. Je voert alle werkzaamheden uit die horen bij het installeren van zonnepaneleninstallaties. Hierbij kun je denken aan het bevestigen van rails, het aanleggen van de bekabeling en het plaatsen van zonnepanelen.

Jouw profiel

Je bent technisch (elektrisch) onderlegd en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je hebt interesse/affiniteit met duurzame energieoplossingen en bij voorkeur enige relevante werkervaring. Verder herken je jezelf in onderstaande eigenschappen:

  • Je bent representatief, accuraat, praktisch ingesteld en stressbestendig.
  • Je hebt geen hoogtevrees en bent fysiek fit.
  • Je hebt geen moeite met het werken op wisselende tijden, het is zeker geen 9 tot 5 baan.
  • Je hebt een VCA-diploma of bereid deze te halen.

Ons aanbod

Wij bieden jou een marktconform salaris (CAO Metaal en Techniek) en een uitdagende en een informele werkomgeving, waarbij ontwikkeling voorop staat en waarbij je continu wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. De standplaats van deze functie is Didam.

Energy Experience Group

Energy Experience Group bestaat, naast BonGo Solar, uit de bedrijven BonGo Solar Projects B.V., Duurzaam Besparen B.V. en Energie Experience Installatie Service B.V.. Nu Energy Experience Group onderdeel is van Koolen Industries is het doel om verder in de Benelux uit te rollen. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Momenteel Heeft BonGo Solar ruim 90 medewerker in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en in de afgelopen jaren hebben wij duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. 

Procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste  gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Dit gesprek wordt gevoerd door iemand van HR. Het tweede gesprek richt zich meer in detail op de kandidaat, de dagdagelijkse werkzaamheden en de openstaande vacature. Dit gesprek wordt uitgevoerd door de direct leidinggevende. Mochten beide gesprekken positief doorlopen zijn dan vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.

Contact

Rijd jij binnenkort voor ons door Nederland? Stuur dan je cv met korte motivatie naar h.bouhof@eegroup.nl t.a.v. Hans Bouhof. Ook met vragen of voor meer informatie kun je bij hem terecht. Hans is telefonisch bereikbaar op 06-20550325.