Vacature Medewerker operations (32-40 upw)

Werk jij klantgericht? Kun jij klanten een goede uitleg geven over de installatiewerkzaamheden van zonnepanelen? En ben je een kei in administratie? 

Functie

Als Medewerker operations ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten. Je heet ze namens BonGo Solar welkom en neemt de klant aan de hand gedurende het overeenkomen van de door jou op maat gemaakte offerte, de installatie en oplevering. Je checkt alles wat nodig is om voor jouw klant een succesvolle installatie te verzorgen. Zo beoordeel je of er een schouw moet plaatsvinden. Uiteindelijk kiest de BonGo Solar klant voor de oplossing die jij met hem overeenkomt. Jouw commerciële resultaten dragen bij aan onze groeiambities!

Na de installatie blijf je, waar nodig, aanspreekpunt voor bestaande klanten. Zo kunnen klanten vragen hebben over het gebruik en functioneren van een aangeschaft product. Je probeert de klant zo goed mogelijk verder te helpen en de vragen te beantwoorden of eventuele problemen op te lossen. Klanttevredenheid is een heel belangrijk resultaat binnen BonGo Solar en daar heb jij een belangrijke bijdrage in te leveren. Je legt daarbij alle stappen/ contacten vast in ons eigen CRM systeem.

Jouw profiel

Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau. Je beschikt over goede computervaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je bent klant- en resultaatgericht, hebt interesse/affiniteit met duurzame energieoplossingen en minimaal 2 jaar relevante werkervaring (bijvoorbeeld op een afdeling klantenservice). Je bent woonachtig in de omgeving van Didam. Verder herken je jezelf in onderstaande eigenschappen:

  • Doortastend, resultaatgericht, nauwkeurig, flexibel, zelfstandig en niet te vergeten stressbestendig zijn jou niet vreemd.
  • Je beschikt over een prettige telefoonstem.
  • Je vindt flexibel werken geen probleem. Op dit moment werken we bij de afdeling Operations op maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:30 uur. Jouw werkdag start, in overleg, om 8:00, 9:00 of 10:00 uur.
  • Gezien de functie geven wij een uitdrukkelijke voorkeur aan een 40-urige werkweek (32/36 uur is echter ook bespreekbaar).

Ons aanbod

Wij bieden jou een marktconform salaris en een uitdagende en een informele werkomgeving, waarbij ontwikkeling voorop staat en waarbij je continu wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. In deze functie ben je in Didam werkzaam.

Koolen Industries Solar

Koolen Industries Solar bestaat, naast BonGo Solar, uit de bedrijven BonGo Solar Projects, BeSolar, Duurzaam Besparen B.V. en Koolen Installation Services. Koolen Industries Solar is onderdeel van Koolen Industries en het doel is om verder in de Benelux uit te rollen. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Momenteel Heeft BonGo Solar ruim 90 medewerkers in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en in de afgelopen jaren hebben wij duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. We hebben vestigingen in Apeldoorn en Didam.

Procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit drie gesprekken. Het eerste  gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Dit gesprek wordt gevoerd door een medewerker van onze HR-afdeling. In het tweede gesprek gaat de direct leidinggevende meer in detail, gericht op de kandidaat, de dagelijkse werkzaamheden en de openstaande vacature. Wanneer beide gesprekken positief doorlopen zijn, vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.

Contact

Zie jij jezelf bij ons werken in de functie van Medewerker Operations? Stuur dan jouw cv met korte motivatie naar personeelszaken@koolenindustriessolar.com. Met vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met het hoofdkantoor 088 - 334 7640.