Planner

Ben jij als planner de schakel die ervoor zorgt voor dat alles geregeld is? Vind je het belangrijk om bij een duurzaam bedrijf te werken? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Wat ga je doen?

Jij werkt nauw samen met de projectcoördinator, samen zijn jullie het aanspreekpunt voor klanten en collega’s. Jij verzorgt met name de planning van de installateurs. Met het maken van de planning houd je o.a. rekening met de wensen van de klant en de haalbaarheid. Daarom is het wel makkelijk als je technisch inzicht of kennis hebt, zodat je kan inschatten hoeveel tijd je collega’s nodig hebben. Elke woensdag maak jij je planning definitief en uiteraard kan het voorkomen dat er wijzigingen zijn; deze voer jij dan door in overleg met de projectcoördinator. Kortom; jij draagt vanuit kantoor bij aan een succesvolle installatie bij de klant. Hierbij is het motto; First Time Right.

Wat wij bieden:

Wij werken als collega's in een gezellige, informele sfeer. Ook groeien wij als bedrijf snel, waardoor jij bij ons volop de kans krijgt om door te groeien, zowel binnen jouw eigen werkzaamheden óf bij een andere afdeling. Kortom, wij zijn een leuk bedrijf om onderdeel van te zijn! Concreet krijg je sowieso:

  • Je krijgt een salaris tussen de 2500 en 3500, uiteraard afhankelijk van ervaring.
  • Je komt te werken in een leuk team met enthousiaste collega’s
  • Je komt te werken op een unieke locatie bij een informeel en professioneel bedrijf.
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en/of cursussen te volgen

Wie zijn wij?

Bij BonGo Solar geloven we in het verduurzamen van de wereld door middel van zonnestroom. Als één van de grootste en meest toonaangevende partijen in Nederland hebben we wekelijks contact met honderden geïnteresseerden in zonne-energie. BonGo Solar maakt deel uit van Koolen Industries Solar. Met zusterondernemingen Koolen Solar Projects, Duurzaam Besparen, NovaVolt en Koolen Installation Services vormt ze een samenhangende groep bedrijven die schone energie overal en voor iedereen beschikbaar maakt.

Wat wij vragen:

Je wordt aangestuurd door een teamleider, maar het is wel echt belangrijk dat je doortastend en proactief bent. Idealerwijs heb je al ervaring met plannen en in de techniek. Je werkt veel samen en hebt veel klantcontact, dus je moet goed kunnen communiceren én dat leuk vinden. Je werkt graag systematisch en laat je niet snel van de wijs brengen.

Contact:

Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil jij ons team komen versterken? Stuur dan jouw cv met korte motivatie naar werkenbij@Bongosolar.com t.a.v. Wendy Wentink-Krans, Recruiter/HR Officer. Of vul onderstaand formulier in.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE STELLEN WIJ NIET OP PRIJS

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.