Recruiter

Wil jij werken voor een duurzaam bedrijf, heb je bij voorkeur al een netwerk in de installatiebranche en ervaring als recruiter of intercedent? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat ga je doen?

Als Corporate recruiter ben je dagelijks bezig met onze openstaande vacatures, je werkt hierin samen met een team van recruiters, waaronder je collega’s uit de Koolen Industries Groep.


Je bent écht een businesspartner van jouw hiring managers en draagt bij aan het optimaliseren van de bestaande processen. Daarnaast heb jij de vrijheid om eigen projecten op te pakken. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de candidate journey & -experience, het implementeren van nieuwe werkwijzen wat betreft recruitment, het optimaliseren van het onboardingsproces en binden van medewerkers. En jij gaat natuurlijk kandidaten enthousiasmeren voor ons bedrijf.

Wat wij bieden:

Wij werken als collega's in een gezellige, informele sfeer. Ook groeien wij als bedrijf snel, waardoor jij bij ons volop de kans krijgt om door te groeien, zowel binnen jouw eigen werkzaamheden óf bij een andere afdeling. Kortom, wij zijn een leuk bedrijf om onderdeel van te zijn! Concreet krijg je sowieso:

  • Een salaris tussen de € 3000 en € 4000 bruto per maand, uiteraard afhankelijk van ervaring.
  • Je komt te werken in een leuk team met enthousiaste collega’s
  • Je komt te werken op een unieke locatie bij een informeel en professioneel bedrijf.
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en/of cursussen te volgen

Wie zijn wij?

Wij zijn Koolen Industries Solar, onderdeel van Koolen Industries. Het is de missie van Koolen Industries om duurzame energie betaalbaar, bereikbaar en beschikbaar te maken. De groeiende organisatie die bestaat uit meer dan 25 bedrijven en is er op gericht de energietransitie te versnellen en duurzame energie tot het nieuwe normaal te maken. Onze solar bedrijven leveren daarbij een belangrijke rol omdat de energietransitie begint bij het opwekken van duurzame energie. We bieden oplossingen voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Naast onze solar installaties engineeren, leveren en installeren we inmiddels ook energie opslag en e-mobility oplossingen. We zijn actief in heel Nederland met verschillende marktbenaderingen en onderscheidende concepten. En daar kan jij deel van uit gaan maken!

Wat wij vragen:

Jij hebt al enige ervaring als Recruiter, Intercedent of HR-medewerker. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en krijgt energie van het verder ontwikkelen van onze employer brand. Onder andere het uitbreiden van onze (eigen- en ZZP-) installatieteams behoort tot een mooie uitdaging binnen deze rol, wat geen probleem voor je is, gezien je ervaring met het werven van technisch personeel. Je hebt de verantwoordelijkheid over de werving en selectie van onze nieuwe collega’s en pakt hierin de lead.

Contact:

Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil jij ons team komen versterken? Stuur dan jouw cv met korte motivatie naar werkenbij@koolenindustriessolar.com t.a.v. Chantal Roelofsen, Recruiter. Heb jij vragen over deze vacature? Dan mag je altijd bellen of appen met Wencke Schoorlemmer, HR Manager op 06-57756365. Of vul onderstaand formulier in.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE STELLEN WIJ NIET OP PRIJS

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.