Vacature Schouwer (40 uur per week)

Is jouw technische kennis goed onderlegd? Ben je ook in staat om dit om te zetten in een advies? Weet jij de weg in Nederland? Dan is de functie van wellicht iets voor jou!

Functie

Als Schouwer leg je dagelijks een aantal huisbezoeken af door heel Nederland. Je inspecteert/controleert de dakconstructie, meterkast (voldoende groepen?) en plaats van de omvormer. Op basis hiervan beoordeel je de technische staat van het huis en of onze zonnepanelen snel geplaatst kunnen worden. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd technische adviezen voor eventuele aanpassingen. Ook beantwoord je vragen van onze klanten en informeert de klant aangaande het installatieproces. Na het huisbezoek stel je een schouwrapport op en stuurt deze door naar je collega’s van de afdeling Operations.

Jouw profiel 

Je beschikt over passende beroepskwalificatie (minimaal werk/denkniveau MBO). Je bent technisch (elektrisch) goed onderlegd en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je hebt interesse/affiniteit met duurzame energieoplossingen en bij voorkeur enige relevante werkervaring. Je bent uiteraard in het bezit van een rijbewijs. Verder herken je jezelf in onderstaande eigenschappen:

  • Je bent representatief, nauwkeurig, zelfstandig, oplossingsgericht en stressbestendig.
  • Je hebt geen hoogtevrees.
  • Je hebt geen moeite met het werken op wisselende tijden.

Ons aanbod

Wij bieden jou een marktconform salaris (CAO Metaal en Techniek) en een uitdagende en een informele werkomgeving, waarbij ontwikkeling voorop staat en waarbij je continu wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Om de functie van Schouwer uit te kunnen oefenen krijg je een auto van de zaak. Als schouwer kun je vanuit huis werken. De standplaats voor deze functie is echter Apeldoorn.

Energy Experience Group

Energy Experience Group bestaat, naast BonGo Solar, uit de bedrijven BonGo Solar Projects B.V., Duurzaam Besparen B.V. en Energie Experience Installatie Service B.V.. Nu Energy Experience Group onderdeel is van Koolen Industries is het doel om verder in de Benelux uit te rollen. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Momenteel Heeft BonGo Solar ruim 90 medewerker in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en in de afgelopen jaren hebben wij duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. 

Procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste  gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Dit gesprek wordt gevoerd door iemand van HR. Het tweede gesprek richt zich meer in detail op de kandidaat, de dagdagelijkse werkzaamheden en de openstaande vacature. Dit gesprek wordt uitgevoerd door de direct leidinggevende. Mochten beide gesprekken positief doorlopen zijn dan vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.

Contact

Rijd jij binnenkort voor ons door Nederland? Neem dan snel contact met ons op. Je kan je cv en korte motivatie sturen naar werkenbij@koolenindustriessolar.com ter attentie van Wendy Wentink-Krans, Recruiter. Of vul onderstaand formulier in.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE STELLEN WIJ NIET OP PRIJS

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.