Vacature Servicemonteur (40 uur per week)

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je kennis van elektra? Hou je van afwisselende werkzaamheden? Dan hebben wij de functie voor jou!

Functie

Als Servicemonteur los je zelfstandig storingen op aan zonnepanelen en omvormers bij onze klanten door heel Nederland. Je herstelt schade aan daken en voert diverse werkzaamheden op het gebied van elektra uit. Binnen deze afwisselende functie werk je bij onze klant op locatie. Je levert een belangrijke bijdrage aan een optimale klanttevredenheid.

Jouw profiel

Je beschikt over passende beroepskwalificatie (minimaal werk/denkniveau MBO). Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en het Officepakket heeft voor jou geen geheimen. Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur in de Solar branche). Verder herken je jezelf in onderstaande eigenschappen:

  • Je bent service- en klantgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt geen hoogtevrees, bent representatief en flexibel.
  • Je werkt graag zelfstandig.
  • Je hebt interesse/affiniteit met duurzame energieoplossingen.

Ons aanbod

Wij bieden jou een marktconform salaris (CAO Metaal en Techniek) en een uitdagende en een informele werkomgeving, waarbij ontwikkeling voorop staat en waarbij je continu wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Om de functie van Servicemonteur uit te kunnen oefenen krijg je een auto van de zaak.  De standplaats van deze functie is Didam.

Koolen Industries Solar

Koolen Industries Solar bestaat, naast BonGo Solar, uit de bedrijven BonGo Solar Projects, BeSolar, Duurzaam Besparen B.V. en Koolen Installation Services. Koolen Industries Solar is onderdeel van Koolen Industries en het doel is om verder in de Benelux uit te rollen. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Momenteel Heeft BonGo Solar ruim 90 medewerkers in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en in de afgelopen jaren hebben wij duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. We hebben vestigingen in Apeldoorn en Didam.

Procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit drie gesprekken. Het eerste  gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Dit gesprek wordt gevoerd door een medewerker van onze HR-afdeling. In het tweede gesprek gaat de direct leidinggevende meer in detail, gericht op de kandidaat, de dagelijkse werkzaamheden en de openstaande vacature. Wanneer beide gesprekken positief doorlopen zijn, vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.

Contact

Zie jij jezelf bij ons werken in de functie van Servicemonteur? Stuur dan jouw cv met korte motivatie naar personeelszaken@koolenindustriessolar.com. Met vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met het hoofdkantoor 088 - 334 7640.