Vacature Stage Customer Care

Binnen BonGo Solar werken we niet met labels en word je ook als stagiair opgeleid en behandeld als een volwaardige en gelijke medewerker. Je krijgt dus ook meteen veel verantwoordelijkheden. Door het zelf te doen en te ervaren leer je het meeste. Maar wees niet bang, je hoeft het niet alleen te doen. Als stagiair Customer Care maak je onderdeel uit van de Marketingafdeling. Dit team van professionals staat altijd voor je klaar om je te begeleiden en te helpen met jouw werkzaamheden.

Jouw stage Customer Care

Tijdens jouw stage leer je natuurlijk alles over ons bedrijf en duurzame producten, maar daar blijft het niet bij. Je krijgt de kans om jouw vaardigheden op het gebied van klantcontact te ontwikkelen, zowel online als offline. De gehele dag ben je in contact met klanten, zowel proactief als reactief, en doet er alles aan om de klant te helpen en tevreden te stellen. Om de klant tevreden te maken of houden stuur jij intern mensen aan om ervoor te zorgen dat klanten geholpen worden en je blijft er bovenop zitten dat dit binnen de door jou beloofde termijn gedaan is.

Klanten van BonGo Solar beoordelen ons al met een 9,0 maar er is altijd ruimte voor verbetering, dus we zijn erg benieuwd naar jouw adviezen over hoe we de klant nog sneller en beter kunnen helpen.

Onze verwachtingen van jou:

 • Jij wilt zoveel mogelijk leren tijdens jouw stage;
 • Jij bent een tweede- of derdejaars HBO-student;
 • Jij bent goed in de Nederlandse taal;
 • Jij vindt het leuk om met mensen in contact te zijn;
 • Jij denkt graag mee over nieuwe oplossingen en bent niet bang deze intern te delen;
 • Jij houdt van open communicatie.

Wat heeft BonGo Solar jou te bieden:

 • Een stage bij één van de snelst groeiende en duurzame bedrijven in de Benelux;
 • Begeleiding van een team vol professionals, waar je veel van kan leren;
 • Een stage met veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Een bruisende werksfeer met grote ambitie;
 • Een stagevergoeding van €300,00 per maand.

Koolen Industries Solar

Koolen Industries Solar bestaat, naast BonGo Solar, uit de bedrijven BonGo Solar Projects, BeSolar Duurzaam Besparen B.V. en Koolen Installation Services. Koolen Industries Solar is onderdeel van Koolen Industries en het doel is om verder in de Benelux uit te rollen. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Momenteel Heeft BonGo Solar ruim 90 medewerkers in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en in de afgelopen jaren hebben wij duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. We hebben vestigingen in Apeldoorn en Didam.

Contact

Heb jij interesse in een stageplek bij BonGo Solar? Stuur dan je cv met korte motivatie naar personeelszaken@koolenindustriessolar.com. Ook met vragen of voor meer informatie kun je hier terecht. Of vul onderstaand formulier in.

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.