Vacature Verkoopadviseur binnendienst (40 uur per week)

Heb je ervaring met koude acquisitie? Ben je commercieel gedreven en vind je flexibel werken geen probleem? Dan past de functie van Verkoopadviseur Binnendienst bij jou!

Functie

Als Verkoopadviseur binnendienst volg je de offertes op die door onze afdeling Prospect Management zijn opgesteld. Je belt de potentiele klant en stelt de behoefte, wensen en eisen van de klant vast. Je verstrekt productinformatie en verleent advies over de aankoop van zonnepanelen op basis van de klantbehoeften, -wensen en -eisen. Dit alles met als doel om de sale binnen te halen in een competitieve branche.

Naast telefonisch contact voer je ook verkoopgesprekken met potentiele klanten in onze showroom. Je hebt regelmatig overleg met je directe collega’s en leidinggevenden over targets, strategieën en de ontwikkelingen in onze markt.

Jouw profiel

Je beschikt over passende beroepskwalificatie (minimaal MBO werk- en denkniveau). Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en het Officepakket heeft voor jou geen geheimen. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring met koude acquisitie (telefonisch). Je bent woonachtig in de omgeving van Apeldoorn. Verder herken je jezelf in onderstaande eigenschappen:

  • Je bent representatief, nauwkeurig, klantgericht en commercieel gedreven.
  • Affiniteit met sales.
  • Een echte teamspeler die goed in teamverband kan werken.
  • Je beschikt over een prettige telefoonstem.
  • Kennis van zonnepanelen / energie is een pré.
  • Je vindt flexibel werken geen probleem. Op maandag t/m donderdag werk je 2 dagdiensten van 9.00 uur tot 17.00 uur en 2 avonddiensten van 12.00 uur tot 20.00 uur. Op vrijdag werk je van 9.00 uur tot 17.00 uur, waarna we de week afsluiten met een gezellig hapje/drankje.

Ons aanbod

Wij bieden jou een marktconform salaris plus provisieregeling en een uitdagende en een informele werkomgeving, waarbij ontwikkeling voorop staat en waarbij je continu wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Je standplaats is Apeldoorn.

Energy Experience Group

Energy Experience Group bestaat, naast BonGo Solar, uit de bedrijven BonGo Solar Projects B.V., Duurzaam Besparen B.V. en Energie Experience Installatie Service B.V.. Nu Energy Experience Group onderdeel is van Koolen Industries is het doel om verder in de Benelux uit te rollen. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Momenteel Heeft BonGo Solar ruim 90 medewerkers in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en in de afgelopen jaren hebben wij duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. We hebben vestigingen in Apeldoorn en Didam.

Procedure

Het kennismakingsgesprek zal worden gevoerd door de salesmanager. Mocht dit gesprek positief zijn, dan vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.

Contact

Kom jij ons salesteam versterken? Stuur dan je cv met korte motivatie naar werkenbij@koolenindustriessolar.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of vul onderstaand formulier in.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE STELLEN WIJ NIET OP PRIJS

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.