Kies voor de toekomst,
kies voor zonne-energie.

Bent u op zoek naar een zakelijke installatie
of wilt u weten hoe uw organisatie van zelf opgewekte stroom kan profiteren? Dan kunt u gebruik maken van ons zakelijke netwerk en van de kennis en expertise van Koolen Energie Projects. 

De volgende stap

Bent u voorbereid op de toekomst?

Wij geloven in een toekomst met duurzame energie. En die toekomst, daar werken wij hard aan. Koolen Energy Projects is specialist op het gebied van duurzame energie, gericht op zonnestroominstallaties voor de zakelijke markt. In Nederland, maar ook daarbuiten.

Wat leveren zonnepanelen mijn organisatie op?

Om een ​​​​goede rendementsberekening te maken dien je te weten wat je doet. Schakel daarom de experts van Koolen Energy Projects in. Wij onderzoeken graag wat zonnepanelen voor uw organisatie kunnen doen. Onze adviseurs komen bij u op locatie of geven advies op afstand middels een beeldgesprek.

Onze werkwijze.

Ontwerp en advies Onze adviseurs bepalen samen met u wat de exacte behoefte is. Vervolgens werkt ons team de behoefte uit in een technisch ontwerp op maat. Samen met onze technische experts wordt een concrete oplossing ontwikkeld.
Turn-key realisatie Wij verzorgen het gehele traject. Van levering van de materialen, volledige installatie tot oplevering van het geheel.
Service en onderhoud Ook na installatie staan wij voor u klaar. Door professioneel beheer van de installatie zorgen wij er voor dat uw systeem optimaal blijft presteren. Jaar op jaar.

Vrijblijvend advies ontvangen?