BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Rendement zonnepanelen Nederland

Zonnepanelen leveren voor minstens 25 jaar rendement. Ook in Nederland. Het enige is dat in Nederland het rendement van uw zonnepanelen lager ligt, dan bij een vergelijkbare installatie in Spanje. Dat heeft te maken met de zonkracht in Nederland.

Rendement bepaling bij overging aanschaf.

Als u overweegt om zonnepanelen te installeren, wordt de voorspelde jaarlijkse opbrengst van de zonnepanelen één van de vele factoren die u kunt overwegen. De kosten en de ruimte die bij de zonne-installatie betrokken zijn, moet ook een overweging zijn. Vergeet niet dat de meeste cijfers gebaseerd zijn op gemiddelden, aangezien de specifieke kosten en opbrengsten afhangen van uw individuele eigendom en omstandigheden.

Typische opbrengsten

De meeste cijfers die typische jaarlijkse opbrengsten aantonen, zijn berekend aan de hand van een gemiddeld 3,5 kW systeem. Dit kan echter niet de beste systeemgrootte zijn voor uw woning. Als u bijvoorbeeld alleen of als een echtpaar woont, heeft u waarschijnlijk geen 3,5kW paneel nodig om aan uw energiebehoeften te voldoen.
Als u geïnteresseerd bent in het maximale rendement op uw investering, dan kunt u nog steeds een groter systeem overwegen, aangezien de overmatige energie dan terug geleverd kan worden op het energienet.

Verdeling rendement over het jaar gezien

Om u inzicht te geven hoe de opbrengst verdeling over de het jaar verloopt, kunt u onderstaande grafiek aanhouden. Vanaf april tot en met juli haalt u procentueel het meeste rendement uit uw zonnepanelen. In deze vier maanden genereert u naar verwachting 51% van het totale jaar vermogen.

jaargrafiek

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231