BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Ga terug

Stion zonnepanelen

Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in de voordelen van dunne film zonnepanelen, maar weten niet voor welke fabrikant zij moeten kiezen. Een van de meest gerenommeerde producenten op dit gebied is Stion, dat zeer efficiënte en voordelige Stion zonnepanelen maakt voor uiteenlopende typen daken.

Bij BonGo Solar bent u aan het juiste adres voor Stion zonnepanelen.

Stion is een van de meest toonaangevende fabrikanten van high-efficiency dunne-film zonnepanelen (CIGS). Stion maakt schone, duurzame zonne-energie de duidelijke en voordelige keuze voor residentiele en (grote) commerciële toepassingen.

Zoals u in onze zonnepanelen testopstelling kunt zien staan de TSMC Solar zonnepanelen op nummer 1. TSMC Solar heeft er helaas voor gekozen om te stoppen met de productie van de TSMC zonnepanelen. Gelukkig is het bedrijf Stion de ‘founding father of the TSMC Solar technology’ en kan de technologie van de TSMC Solar zonnepanelen voortgezet worden d.m.v. de Stion zonnepanelen die BonGo Solar uiteraard in zijn assortiment heeft opgenomen.

Stion panelen kopen

Het kopen van Stion zonnepanelen biedt meerdere voordelen in vergelijking met andere soorten zonnepanelen. Zo ligt de energieopbrengst van Stion panelen in veel klimaten gemiddeld zo’n 10% hoger dan kristallijn silicium. Ook resulteert het lagere temperatuurcoëfficiënt van deze panelen in het merendeel van de bedrijfsomstandigheden in een hogere energieopbrengst.

Stion dunne film zonnepanelen zowel schuin als plat dak

Stion panelen behoren tot de familie van dunne film zonnepanelen en bieden dan ook dezelfde voordelen ten opzichte van kristallijn panelen. Zo worden Stion zonnepanelen alleen gefabriceerd in de kleur zwart, wat de meeste mensen over het algemeen mooier vinden op hun dak dan de blauwe kleur van bijvoorbeeld polykristallijn zonnepanelen.

MADE IN THE USA

Stion is opgericht in 2006 en het hoofdkantoor zit in San Jose, Californië. Stion heeft sterke partnerships met marktleiders zoals Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) en Avaco ontwikkeld met behoud van de USA-made onafhankelijkheid. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk voor Stion om de kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie te stimuleren door middel van best-in-class apparatuur en deskundigheid.

Stion panelen hebben onder andere de volgende kenmerken:

  • 10% meer energie dan kristallijn silicium in de meeste klimaten;
  • Toonaangevende lagere temperatuurcoëfficiënt (-0,26%/° C) biedt meer energie- opbrengst in de meeste bedrijfsomstandigheden;
  • Module efficiëntie van 13.3%

Download hier de datasheet van Stion zonnepanelen

Stion zonnepanelen

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer