BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Suntech monokristallijne zonnepanelen

Heeft u interesse in zonnepanelen van het merk Suntech? Dat is niet zo gek want Suntech is één van de grootste producenten van kristallijne zonnepanelen. Het is een gerenommeerd merk en wij zijn trots dat u hiervoor bij ons terecht kunt. Dit merk biedt hoge kwaliteit en wij leveren deze voor aantrekkelijke prijzen.

Uitgevoerd met HyPro technologie

De Suntech cellen die wij bij BonGo Solar in het assortiment hebben gebruiken allemaal de HyPro technologie. Dit zijn cellen met een zwarte oppervlakte afwerking en lokale BSF technologie waardoor de efficiëntie van een gemiddelde cel met 20% verhoogd wordt.

De kenmerken van Suntech

Dit innoverende merk richt zich erg op de wensen van de klant. Ze staan open voor verbeteringen en luisteren goed naar de voorkeuren en eisen van hun gebruikers. Hun innovaties zijn dus vooral gericht op de klanten. De zonne-energieoplossingen zijn naast dat ze betrouwbaar zijn, ook zeer kostenefficiënt. De nieuwste verbeteringen worden ontwikkeld en de kwaliteit is uitstekend. Het doel van dit bedrijf is om zonnepanelen voor iedereen toegankelijk te maken. Bovendien zijn de zonnepanelen bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Offerte Suntech zonnepanelen

Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan. Zo weet u meteen wat u kunt verwachten.
Of eerst liever wat meer informatie? Vraag dan ons informatiepakket aan. Deze krijgt u meteen in uw mailbox.

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231