BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Suntech monokristallijne zonnepanelen

Heeft u interesse in zonnepanelen van het merk Suntech? Dat is niet zo gek want Suntech is één van de grootste producenten van kristallijne zonnepanelen. Het is een gerenommeerd merk en wij zijn trots dat u hiervoor bij ons terecht kunt. Dit merk biedt hoge kwaliteit en wij leveren deze voor aantrekkelijke prijzen.

Uitgevoerd met HyPro technologie

De Suntech cellen die wij bij BonGo Solar in het assortiment hebben gebruiken allemaal de HyPro technologie. Dit zijn cellen met een zwarte oppervlakte afwerking en lokale BSF technologie waardoor de efficiëntie van een gemiddelde cel met 20% verhoogd wordt.

De kenmerken van Suntech

Dit innoverende merk richt zich erg op de wensen van de klant. Ze staan open voor verbeteringen en luisteren goed naar de voorkeuren en eisen van hun gebruikers. Hun innovaties zijn dus vooral gericht op de klanten. De zonne-energieoplossingen zijn naast dat ze betrouwbaar zijn, ook zeer kostenefficiënt. De nieuwste verbeteringen worden ontwikkeld en de kwaliteit is uitstekend. Het doel van dit bedrijf is om zonnepanelen voor iedereen toegankelijk te maken. Bovendien zijn de zonnepanelen bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Offerte Suntech zonnepanelen

Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan. Zo weet u meteen wat u kunt verwachten.
Of eerst liever wat meer informatie? Vraag dan ons informatiepakket aan. Deze krijgt u meteen in uw mailbox.

Nieuws

Zonnepanelen-informatiepakket vernieuwd

6 mei 2019: Ons informatiepakket over zonnepanelen is vernieuwd. Hierin vindt u informatie over soorten zonnepanelen, omvormers, de werking van een zonnepanelen-systeem, opbrengst en het traject tot installatie.

Lees meer

1.750 zonnepanelen geplaatst bij Remeha in Apeldoorn

7 maart 2019: Hoe kun je als bedrijf in duurzaamheid zelf duurzamer worden? Remeha in Apeldoorn deed het door 1.750 zonnepanelen te laten plaatsen. Met trots uitgevoerd door BonGo Solar Projects B.V.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

7 februari 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures. Zoals: teamleider Verkoop Binnendienst, verkoopadviseur, (online) marketeer, projectleider, werkvoorbereider en meerdere monteurs & elektriciens. Interesse?

Lees meer

Sneeuw op zonnepanelen, wat te doen?

24 januari 2019: Heb je zonnepanelen en vraag je je af of je de sneeuw het beste kunt verwijderen, of beter kunt laten liggen? En wil je weten wat de energie-opbrengst is bij sneeuw?

Lees meer

Vacature teamleider Verkoop Binnendienst

18 januari 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Sales in Apeldoorn. Samen met de andere teamleiders verricht je diverse werkzaamheden ten behoeve van het optimaal functioneren van ons verkoopteam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer