BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Vacature technisch commercieel werkvoorbereider

Over BonGo Solar

Als onderdeel van de Energy Experience Group werk je bij BonGo Solar in een jong, dynamisch en professioneel bedrijf. BonGo Solar behoort tot de top drie grootste zonnepanelenbedrijven in Nederland. Momenteel hebben wij circa 55 medewerker in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en hebben in de afgelopen jaren duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Onze afdelingen Sales en Finance bevinden zich in Apeldoorn. De afdeling Operations en Customer Service in Didam. Samen werken wij aan 100% klanttevredenheid.


Taken en verantwoordelijkheden

Als technisch commercieel werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van de optimale opvolging na verkoop met als doel tevreden klanten. Je bent de spil tussen de klant, onze monteurs en onze verkoopafdeling. Je bent diegene die, nadat de verkoop is gedaan door ons sales team, het eerste telefonisch contact heeft door middel van een ‘welcome call’. In dit contact loop je alles met de klant nog eens door zodat er wordt voldaan aan de volledige verwachting van de klant en ons montageteam precies weet wat er gedaan moet worden.

Functie-inhoud

Om in deze functie succesvol te zijn, beschik je over een stevige persoonlijkheid met overtuigingskracht en beheers je mondelinge vaardigheid. Daarnaast dien je te beschikken over een goede telefoonstem. Je bent in staat om de wensen van de klant voorop te stellen waarbij je nooit het commerciële doel van de organisatie uit het oog verliest. Opdrachten worden vanuit de afdeling Verkoop verstrekt en het is jouw verantwoordelijkheid dat deze opdrachten correct uitgevoerd kunnen worden door onze monteurs.

Takenpakket

 • Contactpersoon voor opdrachten in voorbereiding
 • Verwerking opdrachten voor uitvoering
 • Controle werkbonnen
 • Voortgangsbewaking
 • Planning van technische schouwingen
 • Ondersteuning aftersales, klantenservice en planning

Vaardigheden

 • Commercieel
 • Flexibel
 • Pragmatisch
 • Klantgericht
 • Zelfstandig
 • Kennis Office-pakket
 • Goede computervaardigheden
 • Stressbestendig
 • Goede beheersing Nederlandse taal
 • Goede telefoonstem

Wij bieden

Wij bieden jou een marktconform salaris en een uitdagende en informele werkomgeving, waarbij ontwikkeling voorop staat en waarbij je continu wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. De standplaats van deze functie is Didam.

Solliciteren

Indien jouw profiel aansluit op het bovenstaande, stuur dan je cv en motivatie naar r.hendriks@eeinstallatieservice.nl. Wil je eerst meer informatie, bel dan 088 334 7640 en vraag naar Robert Hendriks (manager Werkvoorbereiding) of mail hem op r.hendriks@eeinstallatieservice.nl

Bureaus mogen kandidaten voorstellen.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

1.750 zonnepanelen geplaatst bij Remeha in Apeldoorn

7 maart 2019: Hoe kun je als bedrijf in duurzaamheid zelf duurzamer worden? Remeha in Apeldoorn deed het door 1.750 zonnepanelen te laten plaatsen. Met trots uitgevoerd door BonGo Solar Projects B.V.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

7 februari 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures. Zoals: teamleider Verkoop Binnendienst, verkoopadviseur, (online) marketeer, projectleider, werkvoorbereider en meerdere monteurs & elektriciens. Interesse?

Lees meer

Sneeuw op zonnepanelen, wat te doen?

24 januari 2019: Heb je zonnepanelen en vraag je je af of je de sneeuw het beste kunt verwijderen, of beter kunt laten liggen? En wil je weten wat de energie-opbrengst is bij sneeuw?

Lees meer

Vacature teamleider Verkoop Binnendienst

18 januari 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Sales in Apeldoorn. Samen met de andere teamleiders verricht je diverse werkzaamheden ten behoeve van het optimaal functioneren van ons verkoopteam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer