BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Zo verkort u de terugverdientijd van uw investering

Hoe hoger uw rendement is, hoe sneller u uw zonnepanelen heeft terugverdient. Want hoe hoger uw rendement, hoe hoger uw jaarbesparing op uw energierekening is. Het rendement op uw panelen is afhankelijk van meerdere factoren; zonuren, investering en uw verbruik. Aan zonuren kunnen we helaas niet veel veranderen. We kunnen geen invloed uitoefenen op het weer. Waar u wel invloed op heeft is uw investering en verbruik.

Investering en rendement zonnepanelen

Uw investering hangt af van de soort paneel, soort omvormer en leverancier. Er zijn veel merken panelen op de markt. Ieder met zijn eigen vermogen en garantieduur. Het is belangrijk om te weten dat de prijsverschillen tussen panelen vaak voortkomen uit verschil in vermogen en garantieduur. De garantieduur is de belofte dat een paneel na een tiental jaar nog een bepaald percentage rendement levert.

Bij BonGo Solar kiezen wij enkel voor kwaliteit. Daarom werken wij alleen samen met aanbieders waarbij de garantie de eerste 10 jaar geen verlies in rendement is, en na 25 jaar nog maximaal 80% rendement.

Energieverbruik tips

  • Verlichting: maak gebruik van ledlampen in huis.
  • Wassen en drogen: een droger kost ontzettend veel stroom. Kies er wat vaker voor om de was op te hangen. Ook volle wassen op lagere temperatuur draaien bespaard energie doordat u minder vaak hoeft te wassen.
  • Huishoudelijke apparatuur: er zit een groot verschil in energieverbruik tussen apparaten. Kies voor apparaten met een energiezuiniglabel. Ook kunt u kiezen om apparaten echt van het stroom te halen in plaats van op stand-by te laten staan.
  • Isolatie: isolatie kan u de grootste besparingswinst opleveren. Veel goed geïsoleerde woningen hebben amper energieverlies of stookkosten. Dit is wel een tip die u wat extra investering kan kosten. Echter dubbele ramen, isolatie van dak, buitenmuren en vloer kan u al een besparing van €1.700,- per jaar opleveren (bron: Milieulast)
  • Verwarming: veel mensen kunnen besparen op hun verwarming. Kies bijvoorbeeld voor een slimme thermostaat of stel uw thermostaat zo in dat hij alleen verwarmt als u thuis bent. Ook adviseren wij u uw CV zo in te stellen dat deze op eco-stand staat of de aanvoertemperatuur niet al te hoog is. Raadpleeg bijvoorbeeld de consumentenbond voor bespaar of insteltips voor de CV-ketel.

Weten welke investering u moet maken voor zonnepanelen? Vraag een offerte aan en krijg inzichtelijk wat de verwachte terugverdientijd is bij uw gemiddeld energieverbruik.

Ja, ik wil ook geld gaan besparen op mijn energierekening.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer