Thuisbatterijen met BonGo Solar

Meer profijt van je zonnepanelen met een thuisbatterij

Een thuisbatterij slaat de energie op die je zonnepanelen overdag opwekken. Je gebruikt zelfopgewekte stroom, ook als de zon niet schijnt. Dit vermindert je afhankelijkheid van het net tot wel 70 procent. Zo bespaar je op je energiekosten en draag je bij aan een duurzamere wereld. Meer weten?

Neem contact op

Waarom een thuisbatterij?

Met een thuisbatterij kun je opgewekte zonne-energie gebruiken op momenten wanneer jij dat wil, bijvoorbeeld ’s avonds of op een grijze dag. We horen steeds vaker dat ons stroomnet vol is en dat teruglevering lastiger is. Met een batterij lever je minder stroom terug en daarom heb je niet te maken met terugleveringskosten.

Voordelen thuisbatterij

  • Minder afhankelijk van het energienetwerk;
  • Sla je energie op om later te gebruiken;
  • Stuur energie terug het net op, op het moment dat de prijs het gunstigst is;
  • Voorzie je woning van groene energie;
  • Maak je huis klaar voor de toekomst.

Ons aanbod thuisbatterijen

SolarEdge thuisbatterijen

 

Korting op je aanschaf dankzij btw-teruggave

Heb je een dynamisch energiecontract? Dan kun je jouw thuisbatterij gebruiken om energie in te kopen op momenten dat de stroomprijs gunstig is. Is de prijs juist hoger? Dan verkoop je de energie. De belastingdienst ziet je dan als een ondernemer. Je kunt dan dus de btw terugvragen. Zo bespaar je nog meer op je energierekening!


Klaar voor de toekomt

We zitten midden in een energietransitie. Dat houdt in dat we steeds minder gebruik maken van fossiele brandstoffen en de overstap maken naar duurzaam opgewekte energie, ofwel: groene stroom. Deze groene stroom gebruiken we voor de warmtepomp, infraroodpanelen of laadpaal. Het is verstandig goed voorbereid te zijn op de toekomst, want uiteindelijk moeten we vrij zijn van fossiele energie. Tijd dus om de groene stap vooruit te zetten!

Waarom BonGo Solar?

Wij zijn een van de grootste solar-installateurs van Nederland en hebben meer dan 30.000 installaties geplaatst. Waarom zou je verder nog kiezen voor BonGo Solar?

 

  • Eigen installatieteams, met de juiste certificering;
  • Korte installatietijd;
  • Persoonlijk contact, waardoor korte lijntjes;
  • Installatiegarantie van 10 jaar, daar valt de installatieservice van het volledige systeem onder;
  • Geen aanbetaling vooraf, maar betaling op de dag van installatie.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van je energieverbruik, zonnesysteemgrootte en persoonlijke doelen. Een installateur kan je helpen bij het bepalen van de juiste capaciteit.

Sommige thuisbatterijen kunnen als noodstroomvoorziening fungeren. Het is belangrijk om te weten of jouw batterij deze functie heeft.

Er is helaas geen subsidie mogelijk voor de aanschaf van een thuisbatterij. 

Heb je nog vragen?

Onno van BonGo Solar staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.