BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Als onderdeel van de Energy Experience Group werk je bij BonGo Solar in een jong, informeel, dynamisch en professioneel bedrijf. BonGo Solar behoort tot de top drie grootste zonnepanelenbedrijven in Nederland. Momenteel hebben wij circa 55 medewerker in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en hebben in de afgelopen jaren duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. Onze afdelingen Sales en Finance bevinden zich in Apeldoorn. De afdeling Operations en Customer Service in Didam.

 

ALLROUND FINANCIEEL MEDEWERKER
(20-24 uur per week)

 

JE TAKENPAKKET

Als allround financieel medewerker verwerk en beantwoord je e-mails van klanten. Je controleert bonussen en zorgt dat deze op tijd worden uitbetaald. Daarnaast verwerk je inkoopfacturen en interne declaraties. Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen, controleren, aanpassen en versturen van verkoopfacturen. Je onderhoudt zowel telefonisch als schriftelijk contact met onze klanten en je collega’s.


WIJ VRAGEN

 • MBO werk- en denkniveau
 • Je komt net van school of hebt enkele jaren werkervaring opgedaan
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je hebt kennis van Exact Online (pré)
 • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, nauwkeurig, representatief en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent beschikbaar op maandag, woensdag en donderdag
 • Je bent woonachtig in Apeldoorn of de directe omgeving
 • Je hebt interesse/affiniteit met duurzame energieoplossingen

 

WIJ BIEDEN

 • In eerste instantie een contract voor 7 maanden, deze zal bij goed functioneren worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd
 • Marktconform salaris
 • Een prettige werksfeer bij een jong, informeel, dynamisch en professioneel bedrijf

 

HEB JE INTERESSE?

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact op met Suzanne Mulder (Recruiter/HR) via 06-23082384 of via s.mulder@eegroup.nl. Om een indruk te krijgen van onze organisatie kijk op www.bongosolar.nl.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

16 juli 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een Medewerker Salesondersteuning voor onze afdeling Sales in Apeldoorn. Meer weten?

Lees meer

Vacature Medewerker Operations

16 juli 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een Medewerker Operations in Didam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Mono Full Black 325Wp zonnepanelen

 

 

Lees meer

Vacature Telefoniste Operations

25 juni 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een telefoniste voor onze afdeling Operations in Didam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer

Vacature Teamleider Verkoop Binnendienst

25 juni 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Verkoop in Apeldoorn. Lees meer over deze functie.

Lees meer