BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Vacature allround (online) marketeer m/v 40 uur

Deze vacature is inmiddels ingevuld.

BonGo Solar behoort tot de top drie grootste zonnepanelenbedrijven in Nederland. We zijn een jong, dynamisch bedrijf en hebben momenteel meer dan 55 medewerkers in dienst. Samen met BonGo Solar Projects (B2B) en Energy Experience Installatie Service maakt BonGo Solar (B2C) onderdeel uit van de Energy Experience Group. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en hebben in de afgelopen jaren duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zichzelf een ervaren speler noemen. Onze afdelingen Sales en Finance bevinden zich in Apeldoorn. De afdeling Operations en Customer Service in Didam. Samen werken wij aan 100% klanttevredenheid.

Functie-inhoud

De functie van (online) marketeer betreft een vrij nieuwe functie. In oktober is een tijdelijke marketeer gestart om deze functie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar een marketeer om deze medewerker op te volgen per begin mei 2019. Eerder starten is gewenst. In deze functie werk je voor de gehele Energy Experience Group (EEGroup), waarbij de nadruk ligt op werkzaamheden voor BonGo Solar en BonGo Solar Projects. De functie bevat zowel marketing- als communicatiewerkzaamheden, waarbij de verdeling ongeveer 80-20 is. Daarnaast zijn de werkzaamheden online en offline, waarbij de verdeling ook circa 80-20 is. Je bent de enige marketeer binnen de group, maar je werkt nauw samen met een top online marketingbureau. Indien het nodig is om een stagiair aan te nemen of in de toekomst uit te breiden, is dat bespreekbaar.

Taken en verantwoordelijkheden marketeer

Als allround marketeer verricht je alle voorkomende taken die behoren bij de functie. Naast adviseren en uitvoeren, coördineer en bewaak je processen. De werkzaamheden bestaan uit:

 • Beheer websites www.bongosolar.nl en www.bongosolarprojects.com
 • Begeleiden van de ontwikkeling van een nieuwe website voor BonGo Solar
 • Usability en conversie-optimalisatie in samenwerking met het online marketingbureau
 • Webcare, social media (vooral Facebook en LinkedIn) en het (laten) ontwikkelen van filmpjes
 • Leadgeneratie
 • Optimaliseren en bewaken van werkzaamheden van het online marketingbureau, zoals Google Adwords en Marketing Automation.
 • SEO on-page en off-page, in samenwerking met het online marketingbureau
 • Genereren van goede reviews
 • Marketingstrategie en marketingacties
 • Huisstijl, drukwerk en publiciteit

Gevraagde opleidingen, kennis en vaardigheden

 • Afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur Online Marketing, Commerciële Economie of Communicatie
 • Cursussen op het gebied van online marketing, zoals SEO
 • Ervaring met de verschillende disciplines binnen online marketing
 • Tenminste vier jaar relevante werkervaring (in een commerciële functie)
 • Uitmuntende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je kunt goed schrijven en creatieve posts maken voor social media
 • Je bent klantgericht, resultaatgericht, zelfstandig, je neemt initiatief, je kunt structuur aanbrengen, je bent een goede organisator en je kunt samenwerken met stevige persoonlijkheden

Wij bieden

 • Een interessante, uitdagende functie
 • Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
 • Een contract voor 40 uur
 • Een modern, ruim kantoor in Apeldoorn en een prettige werksfeer
 • Topproducten waar je achter kunt staan

Solliciteren

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan naar 06-205 503 25 en vraag naar Hans Bouhof (financieel directeur) of mail hem op onderstaand e-mailadres.
Sluit jouw profiel aan op bovenstaande? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar h.bouhof@eegroup.nl. Wij kijken uit naar je reactie.

Bureaus mogen kandidaten aan ons voorstellen.

Update vacature: 12 april 2019.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

1.750 zonnepanelen geplaatst bij Remeha in Apeldoorn

7 maart 2019: Hoe kun je als bedrijf in duurzaamheid zelf duurzamer worden? Remeha in Apeldoorn deed het door 1.750 zonnepanelen te laten plaatsen. Met trots uitgevoerd door BonGo Solar Projects B.V.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

7 februari 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures. Zoals: teamleider Verkoop Binnendienst, verkoopadviseur, (online) marketeer, projectleider, werkvoorbereider en meerdere monteurs & elektriciens. Interesse?

Lees meer

Sneeuw op zonnepanelen, wat te doen?

24 januari 2019: Heb je zonnepanelen en vraag je je af of je de sneeuw het beste kunt verwijderen, of beter kunt laten liggen? En wil je weten wat de energie-opbrengst is bij sneeuw?

Lees meer

Vacature teamleider Verkoop Binnendienst

18 januari 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Sales in Apeldoorn. Samen met de andere teamleiders verricht je diverse werkzaamheden ten behoeve van het optimaal functioneren van ons verkoopteam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer