BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Vacature medewerker operations

Werk jij klantgericht? Kun jij klanten een goede uitleg geven over de installatiewerkzaamheden van zonnepanelen? En ben je een kei in Administratie? Dan is de functie van medewerker operations de vacature voor jou. MEDEWERKER OPERATIONS (40 uur per week, 32/36 uur per week is bespreekbaar)

JE TAKENPAKKET
Als medewerker operations ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten. Je heet ze namens BonGo Solar welkom en als klanteigenaar neem je de klant aan de hand gedurende de installatie en oplevering. Je checkt de offerte en het legplan en past deze waar nodig aan. Je beoordeelt of een schouw moet plaatsvinden. Na de installatie maak je een klantaccount en bied je waar nodig ondersteuning en diensten aan de bestaande klanten. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld vragen hebben over het gebruik en functioneren van een aangeschaft product. Je probeert de klant zo goed mogelijk verder te helpen en de vragen te beantwoorden en de eventuele problemen op te lossen. Je legt daarbij alle stappen/contacten vast in ons eigen CRM systeem.

WIJ VRAGEN

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie
  • Je beschikt over goede computervaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Eigenschappen als: doortastend, resultaatgericht, nauwkeurig, flexibel, zelfstandig en niet te vergeten stressbestendig zijn jou niet vreemd
  • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar (32/36 uur is bespreekbaar)
  • Ben je woonachtig in de omgeving van Didam en heb je interesse/affiniteit met duurzame energie oplossingen, dan zijn we op zoek naar jou!

WIJ BIEDEN
We bieden een marktconform salaris en een uitdagende/afwisselende baan in een professionele omgeving. Binnen BonGo Solar zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

WIE ZIJN WIJ 
Als onderdeel van de Energy Experience Group werk je bij BonGo Solar in een jong, informeel, dynamisch en professioneel bedrijf. BonGo Solar behoort tot de top drie grootste zonnepanelenbedrijven in Nederland. Momenteel hebben wij ruim 70 medewerker in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en hebben in de afgelopen jaren duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. Onze afdelingen Sales en Finance bevinden zich in Apeldoorn. De afdeling Operations en ons installatiebedrijf in Didam.

VRAGEN
Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact op met Suzanne Mulder (Recruiter/HR) via 06-23082384 of via s.mulder@eegroup.nl. Om een indruk te krijgen van onze organisatie en voor meer vacatures kijk op www.bongosolar.nl.

 

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Solar Magazine: Koolen Industries neemt Energy Experience Group inclusief BonGo Solar over: ‘Er is een consolidatieslag in de duurzame-energiesector op komst’.

Lees meer

Vacature Schouwer

Is jouw technische kennis goed onderlegd? Ben je ook instaat om dit om te zetten in een advies? Weet jij de weg in Nederland? Dan is de functie van Schouwer iets voor jou! SCHOUWER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature Planner

Ben jij een je organisatie talent? Weet jij de weg te vinden door heel Nederland? Dan is de functie van Planner helemaal iets voor jou! Nieuwsgierig lees snel de verder PLANNER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature medewerker operations

Werk jij klantgericht? Kun jij klanten een goede uitleg geven over de installatiewerkzaamheden van zonnepanelen? En ben je een kei in Administratie? Dan is de functie van medewerker operations de vacature voor jou. MEDEWERKER OPERATIONS (40 uur per week, 32/36 uur per week is bespreekbaar)

Lees meer

Vacature Servicemonteur

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je kennis van elektra? Hou je van afwisselde werkzaamheden? Dan hebben wij  de functie voor jou! Vacature Servicemonteur (40 uur per week)

Lees meer