BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Als onderdeel van de Energy Experience Group werk je bij BonGo Solar in een jong, informeel, dynamisch en professioneel bedrijf. BonGo Solar behoort tot de top drie grootste zonnepanelenbedrijven in Nederland. Momenteel hebben wij ruim 60 medewerker in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en hebben in de afgelopen jaren duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. Onze afdelingen Sales en Finance bevinden zich in Apeldoorn. De afdeling Operations en Customer Service in Didam.

 

MEDEWERKER OPERATIONS
(40 uur per week, 32/36 uur per week is bespreekbaar)

 

JE TAKENPAKKET

Als Medewerker operations ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten. Je heet ze namens BonGo Solar welkom en als klanteigenaar neem je de klant aan de hand gedurende de installatie en oplevering. Je checkt de offerte en het legplan en past deze waar nodig aan. Je beoordeelt of een schouw moet plaatsvinden. Na de installatie maak je een klantaccount aan zodat de klant de opbrengst van de zonnepanelen kan monitoren. Na de installatie bied je waar nodig ondersteuning en diensten aan aan bestaande klanten. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld vragen hebben over het gebruik en functioneren van een aangeschaft product. Je probeert de klant zo goed mogelijk verder te helpen en de vragen te beantwoorden en de eventuele problemen op te lossen. Je legt daarbij alle stappen/contacten vast in ons eigen CRM systeem.

 

WIJ VRAGEN

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau.
  • Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je beschikt over goede computervaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • Eigenschappen als: doortastend, resultaatgericht, nauwkeurig, flexibel, zelfstandig en niet te vergeten stressbestendig zijn jou niet vreemd.
  • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar (32/36 uur is bespreekbaar).
  • Je werkt volgens een wisselend rooster (8.00 uur – 16.30 uur of 12.00 uur – 20.00 uur)
  • Ben je woonachtig in de omgeving van Didam en heb je interesse/affiniteit met duurzame energie oplossingen, dan zijn we op zoek naar jou!

 

WIJ BIEDEN

We bieden een marktconform salaris en een uitdagende/afwisselende baan in een professionele omgeving. Binnen BonGo Solar zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

 

HEB JE INTERESSE?

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact op met Suzanne Mulder (Recruiter/HR) via 06-23082384 of via s.mulder@eegroup.nl. Om een indruk te krijgen van onze organisatie kijk op www.bongosolar.nl.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

16 juli 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een Medewerker Salesondersteuning voor onze afdeling Sales in Apeldoorn. Meer weten?

Lees meer

Vacature Medewerker Operations

16 juli 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een Medewerker Operations in Didam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Mono Full Black 325Wp zonnepanelen

 

 

Lees meer

Vacature Telefoniste Operations

25 juni 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een telefoniste voor onze afdeling Operations in Didam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer

Vacature Teamleider Verkoop Binnendienst

25 juni 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Verkoop in Apeldoorn. Lees meer over deze functie.

Lees meer