BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Vacature Planner

Ben jij een je organisatie talent? Weet jij de weg te vinden door heel Nederland? Dan is de functie van Planner helemaal iets voor jou! Nieuwsgierig lees snel de verder PLANNER (40 uur per week)

JE TAKENPAKKET

Als Planner maak je onderdeel uit van onze afdeling Operations. Je plant huisbezoeken in met onze klanten. Op basis van deze afspraken maak je een zo efficiënt mogelijke route voor onze Schouwers. Dagelijks controleer je of de Schouwer zijn huisbezoeken heeft afgelegd en waar nodig maak je een nieuwe afspraak.

WIJ VRAGEN

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie
  • Je beschikt over goede computervaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • Eigenschappen als: accuraat, zelfstandig en stressbestendig zijn jou niet vreemd. Daarnaast beschik je over enige topografische kennis.
  • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar (36 uur is bespreekbaar).
  • Je bent woonachtig in Didam of directe omgeving.
  • Je hebt interesse/affiniteit met duurzame energieoplossingen.

WIJ BIEDEN

We bieden een marktconform salaris en een uitdagende/afwisselende baan in een professionele omgeving. Binnen BonGo Solar zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Wie zijn wij 

Als onderdeel van de Energy Experience Group werk je bij BonGo Solar in een jong, informeel, dynamisch en professioneel bedrijf. BonGo Solar behoort tot de top drie grootste zonnepanelenbedrijven in Nederland. Momenteel hebben wij circa 70 medewerker in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en hebben in de afgelopen jaren duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. Onze afdelingen Sales en Finance bevinden zich in Apeldoorn. De afdeling Operations in Didam.

Vragen 

Indien jouw profiel aansluit op het bovenstaande, mail dan je cv en korte motivatie naar s.mulder@eegroup.nl t.a.v. Suzanne Mulder. Ook met vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne Mulder (Recruiter/HR) via 06-23082384 of via s.mulder@eegroup.nl.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Solar Magazine: Koolen Industries neemt Energy Experience Group inclusief BonGo Solar over: ‘Er is een consolidatieslag in de duurzame-energiesector op komst’.

Lees meer

Vacature Schouwer

Is jouw technische kennis goed onderlegd? Ben je ook instaat om dit om te zetten in een advies? Weet jij de weg in Nederland? Dan is de functie van Schouwer iets voor jou! SCHOUWER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature Planner

Ben jij een je organisatie talent? Weet jij de weg te vinden door heel Nederland? Dan is de functie van Planner helemaal iets voor jou! Nieuwsgierig lees snel de verder PLANNER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature medewerker operations

Werk jij klantgericht? Kun jij klanten een goede uitleg geven over de installatiewerkzaamheden van zonnepanelen? En ben je een kei in Administratie? Dan is de functie van medewerker operations de vacature voor jou. MEDEWERKER OPERATIONS (40 uur per week, 32/36 uur per week is bespreekbaar)

Lees meer

Vacature Servicemonteur

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je kennis van elektra? Hou je van afwisselde werkzaamheden? Dan hebben wij  de functie voor jou! Vacature Servicemonteur (40 uur per week)

Lees meer