BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Vacature Schouwer

SCHOUWER
(40 uur per week)


WORD JIJ BLIJ VAN EEN RONDJE NEDERLAND?

 

FUNCTIE

Als Schouwer leg je dagelijks een aantal huisbezoeken af door heel Nederland. Je inspecteert/controleert de dakconstructie, meterkast (voldoende groepen?) en plaats van de omvormer. Op basis hiervan beoordeel je de technische staat van het huis en of onze zonnepanelen snel geplaatst kunnen worden. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd technische adviezen voor eventuele aanpassingen. Ook beantwoord je vragen van onze klanten en informeert de klant aangaande het installatieproces. Na het huisbezoek stel je een schouwrapport op en stuurt deze door naar je collega’s van de afdeling Operations.


JOUW PROFIEL

Je beschikt over passende beroepskwalificatie (minimaal werk/denkniveau MBO). Je bent technisch (elektrisch) goed onderlegd en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je hebt interesse/affiniteit met duurzame energieoplossingen en bij voorkeur enige relevante werkervaring. Je bent uiteraard in het bezit van een rijbewijs. Verder herken je jezelf in onderstaande eigenschappen:

  • Je bent representatief, nauwkeurig, zelfstandig, oplossingsgericht en stressbestendig.
  • Je hebt geen hoogtevrees.
  • Je hebt geen moeite met het werken op wisselende tijden.


ONS AANBOD

Wij bieden jou een marktconform salaris (CAO Metaal en Techniek) en een uitdagende en een informele werkomgeving, waarbij ontwikkeling voorop staat en waarbij je continu wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Om de functie van Schouwer uit te kunnen oefenen krijg je een auto van de zaak. Als schouwer kun je vanuit huis werken. De standplaats voor deze functie is echter Didam.


ENERGY EXPERIENCE GROUP

Energy Experience Group bestaat, naast BonGo Solar, uit de bedrijven BonGo Solar Projects B.V., Duurzaam Besparen B.V. en Energie Experience Installatie Service B.V.. Nu Energy Experience Group onderdeel is van Koolen Industries is het doel om verder in de Benelux uit te rollen. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Momenteel Heeft BonGo Solar ruim 90 medewerkers in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en in de afgelopen jaren hebben wij duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. We hebben vestigingen in Apeldoorn en Didam.


PROCEDURE

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste  gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Dit gesprek wordt gevoerd door iemand van HR. Het tweede gesprek richt zich meer in detail op de kandidaat, de dagdagelijkse werkzaamheden en de openstaande vacature. Dit gesprek wordt uitgevoerd door de direct leidinggevende. Mochten beide gesprekken positief doorlopen zijn dan vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.


CONTACT

Rijd jij binnenkort voor ons door Nederland? Stuur dan je cv met korte motivatie naar s.mulder@eegroup.nl t.a.v. Suzanne Mulder (Talentsourcer/HR). Ook met vragen of voor meer informatie kun je bij haar terecht. Suzanne is telefonisch bereikbaar op 06-23082384.

 

 

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer

Vacature Administratief medewerker binnendienst

BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een Administratief medewerker binnendienst voor onze afdeling Prospectmanagement in Apeldoorn.

Lees meer

Vacature Installatiemedewerker zonnepanelen
Onze organisatie groeit en daarom zijn wij op zoek naar meerdere Installatiemedewerkers zonnepanelen in Didam.

Lees meer