BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Vacature Schouwer

Is jouw technische kennis goed onderlegd? Ben je ook instaat om dit om te zetten in een advies? Weet jij de weg in Nederland? Dan is de functie van Schouwer iets voor jou! SCHOUWER (40 uur per week)

JE TAKENPAKKET

Als Schouwer leg je dagelijks een aantal huisbezoeken af door heel Nederland. Je inspecteert/controleert de dakconstructie, meterkast (voldoende groepen?) en plaats van de omvormer. Op basis hiervan beoordeel je de technische staat van het huis en of onze zonnepanelen snel geplaatst kunnen worden. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd technische adviezen voor eventuele aanpassingen. Ook beantwoord je vragen van onze klanten en informeert de klant aangaande het installatieproces. Na het huisbezoek stel je een schouwrapport op en stuurt deze door naar je collega’s van de afdeling Operations.

WIJ VRAGEN

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent technisch (elektrisch) goed onderlegd.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Je bent representatief, nauwkeurig, zelfstandig en klantvriendelijk.
  • Uiteraard heb je geen hoogtevrees.
  • Het kan voorkomen dat je op wisselende werktijden/-dagen werkzaam bent.

WIJ BIEDEN

  • Contract voor onbepaalde tijd.
  • Beloning volgens de CAO Metaal en Techniek.
  • Auto van de zaak.
  • De mogelijkheid om vanuit huis te werken.

VRAGEN
Indien jouw profiel aansluit op het bovenstaande, mail dan je cv en korte motivatie naar s.mulder@eegroup.nl t.a.v. Suzanne Mulder. Ook met vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne Mulder (Recruiter/HR) via 06-23082384 of via s.mulder@eegroup.nl.

 

 

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Solar Magazine: Koolen Industries neemt Energy Experience Group inclusief BonGo Solar over: ‘Er is een consolidatieslag in de duurzame-energiesector op komst’.

Lees meer

Vacature Schouwer

Is jouw technische kennis goed onderlegd? Ben je ook instaat om dit om te zetten in een advies? Weet jij de weg in Nederland? Dan is de functie van Schouwer iets voor jou! SCHOUWER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature Planner

Ben jij een je organisatie talent? Weet jij de weg te vinden door heel Nederland? Dan is de functie van Planner helemaal iets voor jou! Nieuwsgierig lees snel de verder PLANNER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature medewerker operations

Werk jij klantgericht? Kun jij klanten een goede uitleg geven over de installatiewerkzaamheden van zonnepanelen? En ben je een kei in Administratie? Dan is de functie van medewerker operations de vacature voor jou. MEDEWERKER OPERATIONS (40 uur per week, 32/36 uur per week is bespreekbaar)

Lees meer

Vacature Servicemonteur

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je kennis van elektra? Hou je van afwisselde werkzaamheden? Dan hebben wij  de functie voor jou! Vacature Servicemonteur (40 uur per week)

Lees meer