BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Vacature Servicemonteur

SERVICEMONTEUR
(40 uur per week)


WORD JIJ BLIJ VAN HET OPLOSSEN VAN PROBLEMEN?


FUNCTIE

Als Servicemonteur los je zelfstandig storingen op aan zonnepanelen en omvormers bij onze klanten door heel Nederland. Je herstelt schade aan daken en voert diverse werkzaamheden op het gebied van elektra uit. Binnen deze afwisselende functie werk je bij onze klant op locatie. Je levert een belangrijke bijdrage aan een optimale klanttevredenheid.


JOUW PROFIEL

Je beschikt over passende beroepskwalificatie (minimaal werk/denkniveau MBO). Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en het Officepakket heeft voor jou geen geheimen. Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur in de Solar branche). Verder herken je jezelf in onderstaande eigenschappen:

  • Je bent service- en klantgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt geen hoogtevrees, bent representatief en flexibel.
  • Je werkt graag zelfstandig.
  • Je hebt interesse/affiniteit met duurzame energieoplossingen.


ONS AANBOD

Wij bieden jou een marktconform salaris (CAO Metaal en Techniek) en een uitdagende en een informele werkomgeving, waarbij ontwikkeling voorop staat en waarbij je continu wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Om de functie van Servicemonteur uit te kunnen oefenen krijg je een auto van de zaak.  De standplaats van deze functie is Didam.


ENERGY EXPERIENCE GROUP

Energy Experience Group bestaat, naast BonGo Solar, uit de bedrijven BonGo Solar Projects B.V., Duurzaam Besparen B.V. en Energie Experience Installatie Service B.V.. Nu Energy Experience Group onderdeel is van Koolen Industries is het doel om verder in de Benelux uit te rollen. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Momenteel Heeft BonGo Solar ruim 90 medewerkers in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en in de afgelopen jaren hebben wij duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. We hebben vestigingen in Apeldoorn en Didam.


PROCEDURE

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste  gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Dit gesprek wordt gevoerd door iemand van HR. Het tweede gesprek richt zich meer in detail op de kandidaat, de dagdagelijkse werkzaamheden en de openstaande vacature. Dit gesprek wordt uitgevoerd door de direct leidinggevende. Mochten beide gesprekken positief doorlopen zijn dan vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.


CONTACT

Ben jij onze nieuwe servicemonteur? Stuur dan je cv met korte motivatie naar h.bouhof@eegroup.nl t.a.v. Hans Bouhof. Ook met vragen of voor meer informatie kun je bij hem terecht. Hans is telefonisch bereikbaar op 06-20550325.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer