BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Vacature verkoopadviseur binnendienst zonne-energie

VERKOOPADVISEUR BINNENDIENST
(40 uur per week)


BEN JIJ ONZE NIEUWE SALESTOPPER?

 

FUNCTIE

Als Verkoopadviseur binnendienst volg je de offertes op die door onze afdeling Prospectmangement zijn opgesteld. Je belt de potentiele klant en stelt de behoefte, wensen en eisen van de klant vast. Je verstrekt productinformatie en verleent advies over de aankoop van zonnepanelen op basis van de klantbehoeften, – wensen en -eisen. Dit alles met als doel om de sale binnen te halen in een competitieve branche.

Naast telefonisch contact voer je ook verkoopgesprekken in onze showroom met potentiele klanten. Je hebt regelmatig overleg met je directe collega’s en leidinggevenden over targets, strategieën en de ontwikkelingen in onze markt.


JOUW PROFIEL

Je beschikt over passende beroepskwalificatie (minimaal werk/denkniveau MBO). Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en het Officepakket heeft voor jou geen geheimen. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring met koude acquisitie (telefonisch). Je bent woonachtig in de omgeving van Apeldoorn. Verder herken je jezelf in onderstaande eigenschappen:

  • Je bent representatief, nauwkeurig, klantgericht en bent commercieel gedreven.
  • Affiniteit met sales.
  • Een echte teamspeler die goed in teamverband kan werken.
  • Je beschikt over een prettige telefoonstem.
  • Kennis van zonnepanelen / energie is een pré.
  • Je vindt flexibel werken geen probleem. Op maandag t/m donderdag werk je 2 dagdiensten van 9.00 uur tot 17.00 uur en 2 avonddiensten van 12.00 uur tot 20.00 uur. Op vrijdag werk je van 9.00 uur tot 17.00 uur, waarna we de week afsluiten met een gezellig hapje/drankje.


ONS AANBOD

Wij bieden jou een marktconform salaris plus provisieregeling en een uitdagende en een informele werkomgeving, waarbij ontwikkeling voorop staat en waarbij je continu wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Je standplaats is Apeldoorn.


ENERGY EXPERIENCE GROUP

Energy Experience Group bestaat, naast BonGo Solar, uit de bedrijven BonGo Solar Projects B.V., Duurzaam Besparen B.V. en Energie Experience Installatie Service B.V.. Nu Energy Experience Group onderdeel is van Koolen Industries is het doel om verder in de Benelux uit te rollen. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Momenteel Heeft BonGo Solar ruim 90 medewerkers in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en in de afgelopen jaren hebben wij duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. We hebben vestigingen in Apeldoorn en Didam.


PROCEDURE

Het kennismakingsgesprek zal worden gevoerd door de Sales manager. Mocht dit gesprek positief zijn dan vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.


CONTACT

Kom jij ons salesteam versterken? Stuur dan je cv met korte motivatie naar s.mulder@eegroup.nl t.a.v. Suzanne Mulder (Talentsourcer/HR). Ook met vragen of voor meer informatie kun je bij haar terecht. Suzanne is telefonisch bereikbaar op 06-23082384.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer