BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Vacature verkoopadviseur binnendienst zonne-energie

Over BonGo Solar

Als onderdeel van de Energy Experience Group werk je bij BonGo Solar in een jong, dynamisch en professioneel bedrijf. BonGo Solar behoort tot de top drie grootste zonnepanelenbedrijven in Nederland. Momenteel hebben wij circa 55 medewerker in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en hebben in de afgelopen jaren duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Onze afdelingen Sales en Finance bevinden zich in Apeldoorn. De afdeling Operations en Customer Service in Didam. Samen werken wij aan 100% klanttevredenheid.


Profiel kandidaat

Taken en verantwoordelijkheden

Als verkoopadviseur voorzie jij onze nieuwe klanten van deskundig advies nadat zij hebben aangegeven interesse te hebben in zonnepanelen. Vervolgens haal jij de sale binnen in een competitieve branche. Met ons eigen installatiebedrijf hebben wij de juiste kennis en benodigde snelheid in huis. Momenteel zijn wij aan het uitbreiden en zijn wij om die reden op zoek naar jou.

Opleidings- en ervaringseisen

 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
 • Tenminste twee jaar relevante werkervaring (verkoop binnendienst/outbound callcenter)
 • Uitmuntende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Technisch inzicht/opleiding is een pré

Functie-eisen

 • Bereid om flexibele tijden te werken. (De ene dag werk je van 9.00 tot 17.00 uur, de andere dag van 12.00 tot 20.00 uur. In de toekomst mogelijk tot 21.00 uur).
 • Als een echte teamspeler kunnen inspringen waar nodig (diverse werkzaamheden)
 • Vlot en efficiënt met computerprogramma’s om kunnen gaan
 • Klantgerichte en commerciële gedrevenheid

Wij bieden

 • Prettige werksfeer
 • Een basisloon + royale provisiemogelijkheden
 • Een fulltime/parttime contract
 • Topproducten waar je achter kunt staan
 • Doorgroeimogelijkheden naar inzet

Solliciteren

De standplaats van de functie is Apeldoorn. Indien jouw profiel aansluit op bovenstaande stuur dan je motivatiebrief met cv naar gerwin.besselink@bongosolar.nl (commercieel manager). Ook voor vragen of meer informatie kun je bij hem terecht. Wij kijken uit naar je reactie.

Bureaus mogen kandidaten voorstellen.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen-informatiepakket vernieuwd

6 mei 2019: Ons informatiepakket over zonnepanelen is vernieuwd. Hierin vindt u informatie over soorten zonnepanelen, omvormers, de werking van een zonnepanelen-systeem, opbrengst en het traject tot installatie.

Lees meer

1.750 zonnepanelen geplaatst bij Remeha in Apeldoorn

7 maart 2019: Hoe kun je als bedrijf in duurzaamheid zelf duurzamer worden? Remeha in Apeldoorn deed het door 1.750 zonnepanelen te laten plaatsen. Met trots uitgevoerd door BonGo Solar Projects B.V.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

7 februari 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures. Zoals: teamleider Verkoop Binnendienst, verkoopadviseur, (online) marketeer, projectleider, werkvoorbereider en meerdere monteurs & elektriciens. Interesse?

Lees meer

Sneeuw op zonnepanelen, wat te doen?

24 januari 2019: Heb je zonnepanelen en vraag je je af of je de sneeuw het beste kunt verwijderen, of beter kunt laten liggen? En wil je weten wat de energie-opbrengst is bij sneeuw?

Lees meer

Vacature teamleider Verkoop Binnendienst

18 januari 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Sales in Apeldoorn. Samen met de andere teamleiders verricht je diverse werkzaamheden ten behoeve van het optimaal functioneren van ons verkoopteam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer