Verwarmen met warmtepomp: direct besparen op je gasrekening

Je huis verwarmen en tegelijk besparen op je gasrekening? Dat kan tot wel 70%. Met een warmtepomp installatie van BonGo Solar verwarm je jouw huis op een duurzame manier. Erbij opgeteld kun je een subsidie ontvangen om de warmtepomp deels te betalen. Wil je meer weten?

 

Onze warmtepompen


- R. de Boer, Vinkeveen


- F. De Koning, Velp


- Elco van Lieren, Zierikzee


- Maaike Koops, Emmen

Lagere energierekening

Makkelijk en snel besparen. Met een warmtepomp bespaar je tot wel 70% op je gasrekening. 

Duurzamer verwarmen

Duurzaam verwarmen is simpel met een warmtepomp. Je gebruikt minder gas, dus je stoot minder CO2 uit. 

Aantrekkelijke
subsidies

Is een warmtepomp te prijzig? Met een subsidie en eventueel een duurzame lening wordt je warmtepomp betaalbaarder. 

Waarom een warmtepomp?

De wereld in constante verandering. Het ene moment vliegen de energieprijzen de pan uit en het andere moment stabiliseren ze, om vervolgens ongekende hoogtes te bereiken. Ondertussen lijkt het consumentenvertrouwen in vrije val, onzekerheid alom. Ben jij klaar met deze onzekerheid? Kies dan voor onafhankelijkheid van energieprijzen. Kies voor een warmtepomp van een betrouwbare installateur.

Wat zijn de voordelen van een hybride warmtepomp?

Met een warmtepomp sla je drie vliegen in één klap:  huiswaarde omhoog, energierekening omlaag en je laat de wereld leefbaarder achter voor de volgende generaties. Kortom: een warmtepomp is jouw sleutel tot duurzamer wonen en meer financiële zekerheid. 

 

 • Een warmtepomp biedt een comfortabele temperatuur;
 • Woningwaarde gaat omhoog;
 • Energierekening omlaag (helemaal in combinatie met zonnepanelen);
 • Dankzij overheidssteun is subsidie mogelijk;
 • Met een warmtepomp ben jij klaar voor de toekomst.

 

Hoe koop ik een warmtepomp?

Hoe? Makkelijk en snel! Wij leveren, installeren en bieden nazorg, jij houdt de regie. Wij bieden de hoogste kwaliteit warmtepompen én bieden de professionele installatie, en dat binnen één dag! Samen bepalen we welke warmtepomp, accessoires en installatietijd het best bij jou, je wensen en jouw huis past. Heb je achteraf vragen? Dan kun je uiteraard bij onze collega’s van onze klantenservice terecht. Hieronder de volgende stappen in een duidelijk overzicht:

 

 1. Eerst maken we telefonisch kennis met elkaar;
 2. Vervolgens plannen we een gratis schouw bij jou thuis. Deze schouw duurt ongeveer 1,5 uur;
 3. Op basis van de schouw geven wij een advies en offerte op maat;
 4. Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we een installatiemoment in. Dit duurt minimaal één dag.

 

Ons aanbod

Ontdek of onze hybride warmtepomp past bij jou, je wensen en jouw huis.

Hybride warmtepomp combineren met zonnepanelen

Dankzij onze hybride warmtepomp kun je tot wel 70% besparen op jouw gasverbruik, terwijl de warmtepomp wel elektriciteit nodig heeft. Gelukkig kun je deze elektriciteit op een duurzame manier opwekken, bijvoorbeeld met behulp van je eigen zonnepanelen. Zo bespaar je niet alleen op je gasrekening, maar benut je ook optimaal de energie van de zon. De groene oplossing van vandaag. 

 

Meer over zonnepanelen

ISDE-subsidie op een warmtepomp

Duurzaam wonen wordt nu beloond! De Nederlandse overheid verstrekt subsidies voor de aanschaf van warmtepompen. Onze warmtepompen komen in aanmerking voor subsidie, omdat elke warmtepomp is voorzien van een meldcode voor de ISDE-subsidie. Jaarlijks stelt de overheid meer dan 100 miljoen euro beschikbaar om de verkoop van duurzame producten te stimuleren. Dit verlaagt de investeringskosten en verkort de terugverdientijd. Na installatie van de warmtepomp kun je makkelijk de subsidie aanvragen.

 

Meer over financiering

Waarom BonGo Solar?

Met ruim 12 jaar ervaring en meer dan 30.000 klanten die ons waarderen met een 9,0 zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare installatiepartner met eigen monteurs en een technisch opleidingscentrum. Zo borgen we de kennis en kwaliteit van onze installateurs.

 

 • Zeker zijn van de hoogste productkwaliteit
 • Weten dat je warmtepomp wordt geïnstalleerd door een professioneel team
 • Optimale garantiezekerheid
 • En uiteraard hebben wij een zeer toegankelijke klantenservice en storingsdienst

Veelgestelde vragen

Een warmtepomp haalt warmte uit natuurlijke bronnen om te verwarmen en te koelen. Daarentegen maakt een hybride warmtepomp zowel gebruik van hernieuwbare energiebronnen als een traditionele verwarmingsketel, waardoor het flexibiliteit biedt om in verschillende situaties efficiënt te werken.  

De COP-waarde (Coefficient of Performance) van een warmtepomp geeft aan hoe efficiënt het systeem warmte kan produceren in verhouding tot de verbruikte energie. Het is een maatstaf voor de energiezuinigheid van de warmtepomp.  

Je ontvangt minimaal €500,- subsidie voor een (hybride) warmtepomp via de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Hoe hoog de subsidie precies is, is afhankelijk van de warmtepomp die je aanschaft. Bekijk de website van ISDE voor meer informatie.  

Heb je nog vragen?

Onno van BonGo Solar staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.