BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Wat kosten zonnepanelen?

Rendement, terugverdientijd, lagere energierekening. Deze woorden zult u veelvuldig tegenkomen wanneer u zich oriënteert op zonnepanelen. Dit zijn echter allemaal resultaten van zonnepanelen. Maar u wilt natuurlijk graag vooraf goed inzichtelijk hebben wat zonnepanelen kosten, en dat is logisch.

Kosten voor zonnepanelen of een hele installatie?

Als u een beetje handig bent met de zoekmachines komt u al redelijk snel een prijs per zonnepaneel tegen. U zult zien dat er verschillende prijsklassen zijn en dat de prijs per zonnepaneelmerk erg kan verschillen. Het is alleen wel belangrijk om u te realiseren dat enkel een zonnepaneel niet volstaat. Om te profiteren van zonne-energie heeft u namelijk een hele zonnepanelen installatie nodig. Om u inzicht te geven in hoeveel een zonnepanelen installatie kost hebben we hier een handig overzicht gemaakt.

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden

U kunt zich voorstellen dat uw dak een grote invloed heeft op de prijs. Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak en wat is de ligging en hellingshoek? Allemaal factoren die meespelen bij de prijsbepaling. Maar om u een indicatie te geven, wanneer we uitgaan van een zonnepaneleninstallatie met 10 zonnepanelen, dan kunt u gaan rekenen vanaf € 2.800,-

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u exact weten wat zonnepanelen u gaan kosten? Wij maken graag een vrijblijvende berekening voor u. Vult u daarvoor onderstaand formulier in en wij geven u een gepast advies!

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer