BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Ga terug

Zonneboilers

Zonneboiler_huis

Zonne-energie is de meest milieuvriendelijke en duurzame warmtebron die we kennen. Naast dat het zeer interessant is om zonnepanelen te hebben, is een zonneboiler een uitstekende oplossing voor het besparen van energie.

Een zonneboiler zorgt ervoor dat u met zonlicht minder gas gaat gebruiken voor warm water. Het is ook mogelijk om uw vloerverwarming te verwarmen met zonne-energie.

Door het plaatsen van een, twee of drie collectoren op het platte of schuine dak en een boilervat dat wordt gekoppeld aan de CV-installatie, wordt uw comfort verhoogd en betaalt de zon een deel van uw rekening.

Hoe werkt een zonneboilersysteem?

BonGo Solar heeft een intensieve samenwerking met Remeha, dé specialist op het gebied van zonneboilers en CV-ketels.
Voor ieder budget heeft Remeha een passende oplossing. Afhankelijk van het aantal personen in huis en uw gebruik geven wij u een advies op maat.

Remeha

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231