BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Zonnepanelen aanschaffen

Als u overweegt om zonnepanelen aan te schaffen, wilt u natuurlijk de beste beslissing nemen. Zonnepanelen zijn een investering voor minstens 25 jaar en u zult deze elke dag op uw dak zien liggen. Met de huidige energieprijzen loont het zeker om deze investering doen. Maar dat is niet het enige voordeel. Hier leest u nog een aantal belangrijke redenen waarom zonnepanelen kopen interessant is.

Waar op letten bij het aanschaffen van zonnepanelen?

De belangrijkste variabel bij aanschaf van zonnepanelen is uw dak. Niet elk dak of elke ligging van uw huis maakt deze geschikt voor zonnepanelen. Op zowel platte als schuine daken kunnen panelen geplaatst worden. Mits de aan de volgende randvoorwaarden voldoen;

  • Ligging van de panelen is mogelijk van het zuiden tot en oosten. Ligging op het noorden is ook mogelijk. Echter niet bij schuine daken met een hellingshoek van meer dan 10%.
  • Schaduwvorming op het dak kan zorgen voor aanzienlijk rendementsverlies.
  • Een zonnepaneel is gemiddeld 1,6 meter lang en 1 meter breed. De oppervlakte per paneel komt zo op gemiddeld 1,6 m2. Uw dak moet groot genoeg zijn voor de installatie van enkele panelen om het rendabel te houden.

Voordelen van zonnepanelen

  • Bezuiniging op energierekening voor minstens 25 jaar
  • BTW teruggave overheid bij aanschaf

Nadelen van zonnepanelen

Hoe verloopt het aankoopproces?

Het kopen van zonnepanelen vergt nog wel wat voorbereidingen. Er moet gedacht worden aan panelen, installatie en natuurlijk aan het mogelijke rendement. Als expert op dit gebied helpen wij u graag de juiste keuzes te maken!

We het veelal over het rendement van zonnepanelen rendement komt alleen ter sprake als er ook een investering is. De aanschaf van zonnepanelen is een interessant investering, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Gelukkig zijn er verschillende manieren voor het financieren van zonnepanelen.

Informatiepakket zonnepanelen

Meer weten over het vermogen en rendementsverschil tussen de verschillende panelen? Download ons informatiepakket. Hierin staat alle informatie over de soorten zonnepanelen die er op de markt zijn en de verwachte rendement. Of bereken hier uw rendement en verwachte investering.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen-informatiepakket vernieuwd

6 mei 2019: Ons informatiepakket over zonnepanelen is vernieuwd. Hierin vindt u informatie over soorten zonnepanelen, omvormers, de werking van een zonnepanelen-systeem, opbrengst en het traject tot installatie.

Lees meer

1.750 zonnepanelen geplaatst bij Remeha in Apeldoorn

7 maart 2019: Hoe kun je als bedrijf in duurzaamheid zelf duurzamer worden? Remeha in Apeldoorn deed het door 1.750 zonnepanelen te laten plaatsen. Met trots uitgevoerd door BonGo Solar Projects B.V.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

7 februari 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures. Zoals: teamleider Verkoop Binnendienst, verkoopadviseur, (online) marketeer, projectleider, werkvoorbereider en meerdere monteurs & elektriciens. Interesse?

Lees meer

Sneeuw op zonnepanelen, wat te doen?

24 januari 2019: Heb je zonnepanelen en vraag je je af of je de sneeuw het beste kunt verwijderen, of beter kunt laten liggen? En wil je weten wat de energie-opbrengst is bij sneeuw?

Lees meer

Vacature teamleider Verkoop Binnendienst

18 januari 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Sales in Apeldoorn. Samen met de andere teamleiders verricht je diverse werkzaamheden ten behoeve van het optimaal functioneren van ons verkoopteam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer