BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Zonnepanelen aanschaffen

Als u overweegt om zonnepanelen aan te schaffen, wilt u natuurlijk de beste beslissing nemen. Zonnepanelen zijn een investering voor minstens 25 jaar en u zult deze elke dag op uw dak zien liggen. Met de huidige energieprijzen loont het zeker om deze investering doen. Maar dat is niet het enige voordeel. Hier leest u nog een aantal belangrijke redenen waarom zonnepanelen kopen interessant is.

Waar op letten bij het aanschaffen van zonnepanelen?

De belangrijkste variabel bij aanschaf van zonnepanelen is uw dak. Niet elk dak of elke ligging van uw huis maakt deze geschikt voor zonnepanelen. Op zowel platte als schuine daken kunnen panelen geplaatst worden. Mits de aan de volgende randvoorwaarden voldoen;

  • Ligging van de panelen is mogelijk van het zuiden tot en oosten. Ligging op het noorden is ook mogelijk. Echter niet bij schuine daken met een hellingshoek van meer dan 10%.
  • Schaduwvorming op het dak kan zorgen voor aanzienlijk rendementsverlies.
  • Een zonnepaneel is gemiddeld 1,6 meter lang en 1 meter breed. De oppervlakte per paneel komt zo op gemiddeld 1,6 m2. Uw dak moet groot genoeg zijn voor de installatie van enkele panelen om het rendabel te houden.

Voordelen van zonnepanelen

  • Bezuiniging op energierekening voor minstens 25 jaar
  • BTW teruggave overheid bij aanschaf

Nadelen van zonnepanelen

Hoe verloopt het aankoopproces?

Het kopen van zonnepanelen vergt nog wel wat voorbereidingen. Er moet gedacht worden aan panelen, installatie en natuurlijk aan het mogelijke rendement. Als expert op dit gebied helpen wij u graag de juiste keuzes te maken!

We het veelal over het rendement van zonnepanelen rendement komt alleen ter sprake als er ook een investering is. De aanschaf van zonnepanelen is een interessant investering, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Gelukkig zijn er verschillende manieren voor het financieren van zonnepanelen.

Informatiepakket zonnepanelen

Meer weten over het vermogen en rendementsverschil tussen de verschillende panelen? Download ons informatiepakket. Hierin staat alle informatie over de soorten zonnepanelen die er op de markt zijn en de verwachte rendement. Of bereken hier uw rendement en verwachte investering.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231