BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Zonnepanelen aanschaffen

Als u overweegt om zonnepanelen aan te schaffen, wilt u natuurlijk de beste beslissing nemen. Zonnepanelen zijn een investering voor minstens 25 jaar en u zult deze elke dag op uw dak zien liggen. Met de huidige energieprijzen loont het zeker om deze investering doen. Maar dat is niet het enige voordeel. Hier leest u nog een aantal belangrijke redenen waarom zonnepanelen kopen interessant is.

Waar op letten bij het aanschaffen van zonnepanelen?

De belangrijkste variabel bij aanschaf van zonnepanelen is uw dak. Niet elk dak of elke ligging van uw huis maakt deze geschikt voor zonnepanelen. Op zowel platte als schuine daken kunnen panelen geplaatst worden. Mits de aan de volgende randvoorwaarden voldoen;

Ligging van de panelen is mogelijk van het zuiden tot en oosten. Ligging op het noorden is ook mogelijk. Echter niet bij schuine daken met een hellingshoek van meer dan 10%.
Schaduwvorming op het dak kan zorgen voor aanzienlijk rendementsverlies.
Een zonnepaneel is gemiddeld 1,6 meter lang en 1 meter breed. De oppervlakte per paneel komt zo op gemiddeld 1,6 m2. Uw dak moet groot genoeg zijn voor de installatie van enkele panelen om het rendabel te houden.

Voordelen van zonnepanelen

Bezuiniging op energierekening voor minstens 25 jaar
BTW teruggave overheid bij aanschaf

Nadelen van zonnepanelen

Niet elk dak is geschikt voor zonnepanelen
Investering vooraf nodig (bekijk ook de financieringsmogelijkheden)

Hoe verloopt het aankoopproces?

Het kopen van zonnepanelen vergt nog wel wat voorbereidingen. Er moet gedacht worden aan panelen, installatie en natuurlijk aan het mogelijke rendement. Als expert op dit gebied helpen wij u graag de juiste keuzes te maken!

We het veelal over het rendement van zonnepanelen rendement komt alleen ter sprake als er ook een investering is. De aanschaf van zonnepanelen is een interessant investering, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Gelukkig zijn er verschillende manieren voor het financieren van zonnepanelen.

Informatiepakket zonnepanelen

Meer weten over het vermogen en rendementsverschil tussen de verschillende panelen? Download ons informatiepakket. Hierin staat alle informatie over de soorten zonnepanelen die er op de markt zijn en de verwachte rendement. Of bereken hier uw rendement en verwachte investering.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Solar Magazine: Koolen Industries neemt Energy Experience Group inclusief BonGo Solar over: ‘Er is een consolidatieslag in de duurzame-energiesector op komst’.

Lees meer

Vacature Schouwer

Is jouw technische kennis goed onderlegd? Ben je ook instaat om dit om te zetten in een advies? Weet jij de weg in Nederland? Dan is de functie van Schouwer iets voor jou! SCHOUWER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature Planner

Ben jij een je organisatie talent? Weet jij de weg te vinden door heel Nederland? Dan is de functie van Planner helemaal iets voor jou! Nieuwsgierig lees snel de verder PLANNER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature medewerker operations

Werk jij klantgericht? Kun jij klanten een goede uitleg geven over de installatiewerkzaamheden van zonnepanelen? En ben je een kei in Administratie? Dan is de functie van medewerker operations de vacature voor jou. MEDEWERKER OPERATIONS (40 uur per week, 32/36 uur per week is bespreekbaar)

Lees meer

Vacature Servicemonteur

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je kennis van elektra? Hou je van afwisselde werkzaamheden? Dan hebben wij  de functie voor jou! Vacature Servicemonteur (40 uur per week)

Lees meer