BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Ga terug

De hoge rendement zonnepanelen van LG Solar

LG Solar helpt u de mogelijkheden van zonne-energie maximaal te benutten. Maak kennis met de geavanceerde technologie en de innovatieve constructie van deze panelen.

Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe oplossing of een uitbreiding op een bestaand systeem, LG Solar staat borg voor kwaliteit en hoog rendement als het gaat om zonne-energie.

Nieuwe cel technologie van LG Solar

LG Solar heeft een nieuwe celtechnologie ontwikkeld. De zogehete ‘Cello Technologie’. Deze technologie is verwerkt in het nieuwstee paneel van LG Solar, de NeON 2 full black module van 300 Wp. De Cello technologie vermindert het energieverlies omdat de stroom over 12 draden wordt verdeeld in plaats van over 3 platte balken, hierdoor kan er een vermogen van 300 Wp behaald worden.

De nieuwe NeOn 2 full black modules zijn volledig zwart afgewerkt en door alle verbeteringen die zijn doorgevoerd, kan LG Solar de productgarantie verlengen met 2 jaar, waardoor de zonnepanelen nu een productgarantie hebben van 12 jaar.

Offerte LG zonnepanelen

Een offerte krijgen van een LG zonnepaneel? Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan. Zo weet u meteen wat u kunt verwachten. Of eerst liever wat meer informatie? Vraag dan ons informatiepakket aan. Deze krijgt u meteen in uw mailbox.

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer