BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen, gratis en vrijblijvend

Bel mij voor advies

Zonnepanelen-assortiment

BonGo Solar levert alleen de beste kwaliteit zonnepanelen: de kwalitatief hoogwaardige AEG zonnepanelen en de voordelige Suntech zonnepanelen. Voor alle door BonGo Solar geleverde zonnepanelen garanderen wij een maximaal rendement. Dit houdt in dat onze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds minimaal 80% van het bij installatie gegarandeerde vermogen aan elektriciteit opleveren.

AEG zonnepanelen

AEG is het A-merk zonnepanelen dat wij bieden. Dit hoogwaardige merk wordt bij BonGo Solar het meest gekozen. AEG Solar Solutions zonnepanelen is onderdeel van AEG, het bekende Duitse merk in de consumentenelektronica. Bekijk ons assortiment AEG zonnepanelen.

Suntech zonnepanelen

Suntech is een toonaangevend producent van zonnepanelen. Het bedrijf is in 2001 opgericht en verkoopt inmiddels in meer dan 80 landen. Het bedrijf is voortdurend  actief met onderzoek en ontwikkeling rond nieuwe technologieën. De producten van Suntech hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wij voeren in ons assortiment:

Polykristallijne Suntech zonnepanelen half cell 290 Wp
Monokristallijne Suntech zonnepanelen black half cell 300 Wp

Eigenschappen van de Suntech zonnepanelen zijn:

Zeer hoge module-efficiëntie
Uitstekende prestaties bij weinig licht
Sorteren van cellen op amperage
Uitgebreid getest naast de standaardtesten
Ook getest op bestandheid tegen ammoniak, zout en zand

Vragen, meer informatie of prijsopgave?

Wilt u meer weten over onze merken zonnepanelen of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op of vraag ons gratis informatiepakket aan. Meteen kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aanvragen kan ook. Wij zijn u graag van dienst!

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Solar Magazine: Koolen Industries neemt Energy Experience Group inclusief BonGo Solar over: ‘Er is een consolidatieslag in de duurzame-energiesector op komst’.

Lees meer

Vacature Schouwer

Is jouw technische kennis goed onderlegd? Ben je ook instaat om dit om te zetten in een advies? Weet jij de weg in Nederland? Dan is de functie van Schouwer iets voor jou! SCHOUWER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature Planner

Ben jij een je organisatie talent? Weet jij de weg te vinden door heel Nederland? Dan is de functie van Planner helemaal iets voor jou! Nieuwsgierig lees snel de verder PLANNER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature medewerker operations

Werk jij klantgericht? Kun jij klanten een goede uitleg geven over de installatiewerkzaamheden van zonnepanelen? En ben je een kei in Administratie? Dan is de functie van medewerker operations de vacature voor jou. MEDEWERKER OPERATIONS (40 uur per week, 32/36 uur per week is bespreekbaar)

Lees meer

Vacature Servicemonteur

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je kennis van elektra? Hou je van afwisselde werkzaamheden? Dan hebben wij  de functie voor jou! Vacature Servicemonteur (40 uur per week)

Lees meer