BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen, gratis en vrijblijvend

Bel mij voor advies

Zonnepanelen-assortiment

BonGo Solar levert alleen de beste kwaliteit zonnepanelen: de kwalitatief hoogwaardige AEG zonnepanelen en de voordelige Suntech zonnepanelen. Voor alle door BonGo Solar geleverde zonnepanelen garanderen wij een maximaal rendement. Dit houdt in dat onze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds minimaal 80% van het bij installatie gegarandeerde vermogen aan elektriciteit opleveren.

AEG zonnepanelen

AEG is het A-merk zonnepanelen dat wij bieden. Dit hoogwaardige merk wordt bij BonGo Solar het meest gekozen. AEG Solar Solutions zonnepanelen is onderdeel van AEG, het bekende Duitse merk in de consumentenelektronica. Bekijk ons assortiment AEG zonnepanelen.

Suntech zonnepanelen

Suntech is een toonaangevend producent van zonnepanelen. Het bedrijf is in 2001 opgericht en verkoopt inmiddels in meer dan 80 landen. Het bedrijf is voortdurend  actief met onderzoek en ontwikkeling rond nieuwe technologieën. De producten van Suntech hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wij voeren in ons assortiment:

Polykristallijne Suntech zonnepanelen half cell 290 Wp
Monokristallijne Suntech zonnepanelen black half cell 300 Wp

Eigenschappen van de Suntech zonnepanelen zijn:

Zeer hoge module-efficiëntie
Uitstekende prestaties bij weinig licht
Sorteren van cellen op amperage
Uitgebreid getest naast de standaardtesten
Ook getest op bestandheid tegen ammoniak, zout en zand

Vragen, meer informatie of prijsopgave?

Wilt u meer weten over onze merken zonnepanelen of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op of vraag ons gratis informatiepakket aan. Meteen kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aanvragen kan ook. Wij zijn u graag van dienst!

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Vacature Servicemonteur
6 augustus 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar meerdere Servicemonteurs voor ons Installatiebedrijf in Didam.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

6 augustus 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures op de afdelingen Sales en Finance in Apeldoorn en de afdeling Operations en Customer Service in Didam. Check ze snel!

Lees meer

AEG zonnepanelen als beste getest!

Uit een test van zonnepanelen.net zijn de AEG panelen voor 2e jaar op rij als beste uit de test gekomen.

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Mono Full Black 325Wp zonnepanelen

 

 

Lees meer

Vacature Teamleider Verkoop Binnendienst

25 juni 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Verkoop in Apeldoorn. Lees meer over deze functie.

Lees meer