BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Waarom zonnepanelen kopen? En hoe gaat dat in z'n werk?

Zonnepanelen zijn tegenwoordig erg populair. Keek u tien jaar geleden nog verbaasd Bongo Solar Klantenvertellenop als u zonnepanelen zag, tegenwoordig zie je ze in vrijwel elke straat. Zowel voor particulieren als ondernemers zijn zonnepanelen heel interessant. Hier leest u de meeste voorkomende redenen die wij van klanten horen om zonnepanelen te laten plaatsen. Ook zetten we voor u op een rijtje hoe het aanschaffen van zonnepanelen werkt.

Bijdragen aan een beter milieu

Het verduurzamen van de woning is een voor de hand liggende reden om zonnepanelen te kopen. Door gebruik te maken van natuurlijke zonne-energie hoeft u minder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Zo verlaagt u uw CO2-uitstoot en bespaart u bovendien op uw energiekosten. Heeft u interesse in het energiezuiniger maken van uw woning? Bekijk dan onze 5 tips om uw woning te verduurzamen.

Produceer uw eigen energie met zonnepanelen

De zon is een onuitputbare bron van energie en daarmee de meest zuinige energiebron die er bestaat. Met een eigen zonnepaneleninstallatie genereert u uw eigen stroom en bent u niet afhankelijk van wat zich op de markt allemaal afspeelt. U bent niet afhankelijk van fossiele brandstoffen en prijsschommelingen die vaak voorkomen. Het is mogelijk om uw gehele woning te voorzien van eigen gegenereerde zonne-energie met zonnepanelen.

Ervaar de financiële voordelen van zonnepanelen

Of u huiseigenaar of ondernemer bent, elektriciteitskosten zijn een groot deel van uw maandelijkse kosten. Met een zonnepaneelsysteem zorgt u voor uw eigen stroom. Het gebruik van eigen opgewekte stroom zorgt ervoor dat u veel minder, of in sommige gevallen geen, stroom hoeft af te nemen van het elektriciteitsnetwerk. Zo bespaart u op uw energierekening. Daarnaast kunt u de BTW op zonnepanelen terugvragen bij de belastingdienst.

Een slimme investering

Gezien het feit dat geld op een spaarrekening tegenwoordig haast niets meer oplevert, zijn zonnepanelen ook een slimme investering. Dankzij de aanzienlijke besparingen op de elektriciteitsrekening betaalt de gemiddelde Nederlander hun zonnepaneelsysteem in zeven tot acht jaar terug. Bovendien gaan zonnepanelen ruim 25 jaar mee. Wilt u weten wat zonnepanelen u kunnen opleveren? Bereken uw rendement met onze berekentool.

Verhoog de waarde van uw huis

Voor huiseigenaren kunnen zonnepanelen ook gezien worden als investering in het huis zelf. Meerdere studies hebben aangetoond dat huizen uitgerust met een zonne-energiesysteem hogere vastgoedwaarden hebben en sneller verkopen dan huizen zonder zonnepaneleninstallatie. Maak uw huis aantrekkelijk voor toekomstige kopers met zonnepanelen.

Hoe werkt het kopen van zonnepanelen?

Bekijk hoeveel zonnepanelen u nodig heeft

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft hangt af van de mogelijkheden van uw dak, het formaat van uw dak en natuurlijk uw wensen. De twee belangrijkste vragen zijn: Wat is uw huidige elektraverbruik? En hoeveel wilt u gaan verbruiken? Met onze berekentool kunt u gemakkelijk inschatten hoeveel zonnepanelen u zou moeten kopen om maximaal rendement te behalen. Ook kunt u bij ons gratis en vrijblijvend een advies & prijsopgave aanvragen. U ontvangt dan een aanbod op maat.

Soorten zonnepanelen bekijken

Denkt u erover om zonnepanelen te kopen? Dan kunt u terecht in onze showroom of de zonnepanelen op onze website bekijken. Wij kijken naar uw dak (type, grootte en geschiktheid) en natuurlijk naar uw persoonlijke wensen. Vindt u bijvoorbeeld zwarte of blauwe zonnepanelen mooi? Wilt u een A-merk of een gunstiger geprijsd zonnepaneel? En wilt u een omvormer waar in de toekomst een accu op kan worden aangesloten of hoeft dat niet? Onze adviseurs helpen u graag verder.

De installatie

Van de bezorging tot de installatie: onze monteurs regelen het voor u. Na uw akkoord op de opdracht gaan onze werkvoorbereiders aan de slag. Zij maken een afspraak voor de installatiedatum en bestellen de zonnepanelen. Op de afgesproken datum en tijd installeren onze deskundige monteurs de zonnepanelen, de omvormer en de aansluiting op uw meterkast. Betalen doet u achteraf. Bij ons hoeft u vooraf geen aanbetaling te doen.

Vragen, meer informatie of prijsopgave?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons gerust of vraag ons informatiepakketje aan. Bent u benieuwd wat de aanschaf van zonnepanelen u gaat kosten? Dan kunt u hier gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zijn u graag tot dienst!

Offerte aanvraag

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Solar Magazine: Koolen Industries neemt Energy Experience Group inclusief BonGo Solar over: ‘Er is een consolidatieslag in de duurzame-energiesector op komst’.

Lees meer

Vacature Schouwer

Is jouw technische kennis goed onderlegd? Ben je ook instaat om dit om te zetten in een advies? Weet jij de weg in Nederland? Dan is de functie van Schouwer iets voor jou! SCHOUWER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature Planner

Ben jij een je organisatie talent? Weet jij de weg te vinden door heel Nederland? Dan is de functie van Planner helemaal iets voor jou! Nieuwsgierig lees snel de verder PLANNER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature medewerker operations

Werk jij klantgericht? Kun jij klanten een goede uitleg geven over de installatiewerkzaamheden van zonnepanelen? En ben je een kei in Administratie? Dan is de functie van medewerker operations de vacature voor jou. MEDEWERKER OPERATIONS (40 uur per week, 32/36 uur per week is bespreekbaar)

Lees meer

Vacature Servicemonteur

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je kennis van elektra? Hou je van afwisselde werkzaamheden? Dan hebben wij  de functie voor jou! Vacature Servicemonteur (40 uur per week)

Lees meer