BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Waarom zonnepanelen kopen?

zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen wordt steeds populairder. Waar je tien jaar terug nog verbaasd opkeek als je ergens zonnepanelen zag, is dat nu al lang niet meer het geval. Zowel voor particulieren als ondernemers zijn zonnepanelen erg interessant. Eenieder die ze laat plaatsen, kan andere motieven hebben. Hier de meeste voorkomende redenen die wij horen van particuliere klanten als zij zonnepanelen aanschaffen.

Ga voor een beter milieu met het kopen van zonnepanelen

Het verduurzamen van de woning is een voor de hand liggende reden om zonnepanelen te kopen. Door gebruik te maken van natuurlijke zonne-energie hoeft u minder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Zo verlaagt u uw CO2-uitstoot en bespaart u bovendien op uw energiekosten. Heeft u interesse in het energiezuiniger maken van uw woning? Bekijk dan onze 5 tips om uw woning te verduurzamen.

Produceer uw eigen energie met het kopen van zonnepanelen

De zon is een onuitputbare bron van energie en daarmee de meest zuinige energiebron die er vandaag de dag bestaat. Met een eigen zonnepaneleninstallatie genereert u uw eigen stroom en bent u niet afhankelijk van wat er op de markt zich allemaal afspeelt. U bent niet afhankelijk van fossiele brandstoffen en prijsschommelingen die vaak voorkomen. Het is mogelijk om uw gehele woning te voorzien van eigen gegenereerde zonne-energie met zonnepanelen.

Ervaar de financiële voordelen van zonnepanelen

Of u nu huiseigenaar of bedrijf bent, elektriciteitskosten zijn een groot deel van uw maandelijkse kosten. Met een zonnepaneelsysteem zorgt u voor de volledige levensduur van uw systeem voor uw eigen stroom. Het gebruik van eigen opgewekte stroom zorgt ervoor dat u geen of minder, of in sommige gevallen geen, stoom hoeft af te nemen van het elektriciteitsnetwerk. Zo bespaart u op uw energierekening. Daarnaast kunt u de BTW op zonnepanelen vaak terugvragen bij de belastingdienst. Wilt u weten wat zonnepanelen u kunnen opleveren? Bereken uw rendement met onze berekentool.

Tevens zijn zonnepanelen een goede manieren om te investeren, vooral gezien het feit dat geld op de spaarrekening tegenwoordig haast niets meer oplevert. Dankzij de aanzienlijke besparingen op de elektriciteitsrekening betaalt de gemiddelde Nederlander hun zonnepaneelsysteem in zeven tot acht jaar terug.

Verhoog de waarde van je huis met het kopen van zonnepanelen

Voor huiseigenaren kunnen zonnepanelen ook gezien worden als investering in het huis zelf. Meerdere studies hebben aangetoond dat huizen uitgerust met een zonne-energiesystemen hogere vastgoedwaarden hebben en sneller verkopen dan huizen zonder zonnepaneleninstallatie. Maak uw huis aantrekkelijk voor toekomstige kopers met zonnepanelen.

Hoe werkt het kopen van zonnepanelen?

Bekijk hoeveel zonnepanelen u nodig heeft

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft hangt af van de mogelijkheden van uw dak, het formaat van uw dak en natuurlijk van uw wensen. Met onze berekentool kunt u gemakkelijk inschatten hoeveel zonnepanelen u zou moeten kopen om maximaal rendement te behalen.

Zonnepanelen bekijken in de showroom of bij u thuis

Denkt u erover om zonnepanelen te kopen? Dan kunt u terecht in onze showroom, maar we kunnen ook bij u thuis langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek. We kijken hierbij naar de geschiktheid van uw dak, uw daktype en natuurlijk naar uw persoonlijke wensen. Een eerste telefonisch gesprek met een van onze adviseurs behoort ook tot de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar wat de aanschaf van zonnepanelen u gaat kosten? Dan kunt u hier gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Uw zonnepanelen laten bezorgen en laten installeren

Van de bezorging tot de installatie van uw nieuwe zonnepanelen – onze monteurs regelen het voor je. We beginnen met het bepalen van uw opdracht, afhankelijk van uw wensen. Vervolgens beginnen wij met de werkvoorbereidingen en maken wij de definitieve offerte van de kosten op. Daarna maken we een afspraak voor de installatiedatum, worden de zonnepanelen besteld en vervolgens op de afgesproken datum en tijd bij u geïnstalleerd door deskundige monteurs. Betalen doet u achteraf. Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen wanneer u zonnepanelen gaat kopen.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231