BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Ga terug

Speciale projecten

Panelen Noordam

Heeft u specifieke formaat zonnepanelen nodig? Of bent u aan het nadenken over een grootschalig project? De HT Solar zonnepanelen zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor projectmatig gebruikt. Dit door de prijs-kwaliteit verhouding. Onze adviseurs denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Win advies in.

Verschillende type daken

Vaak wordt er gedacht dat er geen mogelijkheid is tot één installatie bij verschillende typen daken. Door bijvoorbeeld ligging en hoek. Dit is echter niet waar!

Het is zaak om de ligging, de wijze waarop de zonnepanelen zijn ingedeeld en de indeling van de omvormers, juist te berekenen. Dit is iets waarvoor wij bij BonGo Solar het software pakket PV-SOL gebruiken. Hiermee kunnen wij exact uitrekenen wat de ideale verdeling is bij u op de verschillende daken.

Op zoek naar meer informatie?

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231