Assortiment zonnepanelen

Bij BonGo Solar leveren wij alleen de beste kwaliteit zonnepanelen. Voor alle door ons geleverde zonnepanelen garanderen wij een maximaal rendement. Dit houdt in dat onze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds minimaal 80% van het bij installatie gegarandeerde vermogen aan elektriciteit opleveren.

Benieuwd naar uw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Doe de dakscan en bereken binnen 1 minuut uw besparing
  • Bespaar gemiddeld 58 euro per maand
  • A-merk zonnepanelen door ons gemonteerd
  • 100% klanttevredenheid en garantie

Welke zonnepanelen zitten in ons assortiment?

AEG zonnepanelen

AEG is het A-merk zonnepanelen dat wij bieden. Dit hoogwaardige merk wordt bij BonGo Solar het meest gekozen. AEG Solar Solutions zonnepanelen is onderdeel van AEG, het bekende Duitse merk in de consumentenelektronica.

Bekijk onze AEG zonnepanelen.

LG zonnepanelen

LG biedt een monokristallijne zonnepaneel met een vermogen van maar liefst 370 WP. Het NeON 2 Black paneel van LG maakt gebruik van CELLO technologie. CELLO technologie vervangt 3 balken door 12 dunne draden om de vermogensafgifte en betrouwbaarheid te verhogen.

Bekijk onze LG zonnepanelen.

Suntech zonnepanelen

Suntech is een toonaangevend producent van zonnepanelen. Het bedrijf is in 2001 opgericht en verkoopt inmiddels in meer dan 80 landen. Het bedrijf is voortdurend actief met onderzoek en ontwikkeling rond nieuwe technologie├źn. De producten van Suntech hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.┬á

Meer informatie over: Suntech zonnepanelen.