AEG zonnepanelen

AEG zonnepanelen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en geteste materialen en componenten. Daarmee biedt AEG de hoogste kwaliteit, een betrouwbaar rendement en een lange levensduur. BonGo Solar heeft gekozen voor een merk dat hoge eisen stelt aan kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid. Wij bieden polykristallijne zonnepanelen, monokristallijne zonnepanelen en glas-glas zonnepanelen van AEG.

Benieuwd naar uw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Doe de dakscan en bereken binnen 1 minuut uw besparing
  • Bespaar gemiddeld 58 euro per maand
  • A-merk zonnepanelen door ons gemonteerd
  • 100% klanttevredenheid en garantie

Soorten AEG zonnepanelen

Onze klanten laten meestal hun keuze vallen op monokristallijne zonnepanelen. AEG biedt verschillende soorten. Alle AEG monokristallijne zonnepanelen die BonGo Solar levert hebben een PERC-coating. PERC staat voor ‘Passivated Emitter Rear Cell’.

Met deze coating is de cel-efficiëntie meer dan 20%, waarmee de prestatie van de zonne-installatie wordt vergroot. Door een zij-, voor- en achtercoating wordt de zonnecel-efficiëntie van het monokristallijn silicium verhoogd.

Er vindt een hogere absorptie van licht plaats. De zonnepanelen hebben dus ook een uitstekende dekking bij weinig licht. Tevens is hierdoor een kleiner oppervlak aan zonnecellen nodig (tot -11%).

Meer informatie over de verschillende AEG zonnepanelen:

AEG Glas-Glas zonnepanelen

Het vermogen van dit type paneel is 325 Wp. Het mooie van glas-glas zonnepanelen is dat ze doorzichtig zijn ook het achterste glas. Glas-glas zonnepanelen leveren meer rendement op. Daarnaast is de degradatie bij dubbel glas zonnepanelen veel minder dan bij glas-folie panelen.

Meer informatie over de AEG Glas-Glas zonnepanelen: