AEG zonnepanelen

AEG zonnepanelen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en geteste materialen en componenten. Daarmee biedt AEG de hoogste kwaliteit, een betrouwbaar rendement en een lange levensduur. BonGo Solar heeft gekozen voor een merk dat hoge eisen stelt aan kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid. Wij bieden monokristallijne- en glas-glas zonnepanelen van AEG.

Soorten AEG zonnepanelen

Alle AEG monokristallijne zonnepanelen die BonGo Solar levert hebben een PERC-coating. PERC staat voor ‘Passivated Emitter Rear Cell’. Met deze coating is de cel-efficiëntie meer dan 20%, waarmee de prestatie van de zonne-installatie wordt vergroot. Door een zij-, voor- en achtercoating wordt de zonnecel-efficiëntie van het monokristallijn silicium verhoogd.

Er vindt een hogere absorptie van licht plaats. De zonnepanelen hebben dus ook een uitstekende dekking bij weinig licht. Tevens is hierdoor een kleiner oppervlak aan zonnecellen nodig (tot -11%).

Meer informatie over de verschillende AEG zonnepanelen:

AEG Glas-Glas zonnepanelen

Het vermogen van dit type zonnepaneel is 330 Wp. Het mooie van glas-glas zonnepanelen is dat ze doorzichtig zijn, ook het achterste glas. Glas-glas zonnepanelen leveren ook meer rendement op. Daarnaast is de degradatie bij dubbel glas zonnepanelen veel minder dan bij glas-folie zonnepanelen.

Meer informatie over de AEG Glas-Glas zonnepanelen:

Misschien heb je het in het nieuws voorbij zien komen; zonnepanelen die gemaakt worden onder verschrikkelijke omstandigheden. Dwang- en kinderarbeid zijn zaken waar wij als bedrijf vanzelfsprekend nooit aan meewerken en wij niet tolereren van onze leveranciers. Daarom hebben wij direct contact gezocht met onze leveranciers om navraag te doen.

Eén van de merken die wij in ons assortiment hebben opgenomen is AEG. Zij hebben ons verzekerd niet mee te werken aan dit soort praktijken, zie hier het certificaat van AEG om dit statement te garanderen.

Samen zorgen wij voor een groenere toekomst, lagere energielasten en dat alles onder de juiste werkomstandigheden, voor iedereen.

Benieuwd naar jouw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Doe de
 dakscan 
en

bereken binnen 1

minuut je besparing
  • Bespaar gemiddeld 813 euro per jaar
  • A-merk zonnepanelen door ons gemonteerd
  • 100% klanttevredenheid en garantie