DMEGC zonnepanelen

DMEGC zonnepanelen zijn betrouwbare en betaalbare zonnepanelen van de fabrikant DMEGC Solar Energy. Als onderdeel van DMEGC Magnetics, de grootste magneetfabrikant van de wereld, hebben zij een uitstekende reputatie.

Omdat DMEGC de hele productieketen zelf in beheer heeft is de bouwkwaliteit bovengemiddeld goed. Daardoor zijn deze middensegment zonnepanelen in korte tijd zeer populair geworden.

Soorten DMEGC zonnepanelen

Wij plaatsen monokristallijne all black 370Wp zonnepanelen van DMEGC. De 370Wp zonnepanelen hebben een hogere opbrengst en kunnen zo meer stroom opwekken.

De innovatieve halve cel technologie van DMEGC zonnepanelen zorgt ervoor dat het opbrengstverlies minimaal is. Ook bij minder weer, zoals diffuus licht of bewolking, blijven de zonnepanelen daardoor goed presteren.

Betrouwbare en betaalbare zonnepanelen

Deze betrouwbare en betaalbare zonnepanelen hebben een opbrengstgarantie van 25 jaar (80,2%). Door de compleet zwarte uitstraling van de zonnepanelen zien ze er strak en stijlvol uit. Alle DMECG zonnepanelen hebben een fabrieksgarantie van 12 jaar.

Meer informatie over onze DMEGC zonnepanelen:

DMEGC vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Door haar sociale verantwoordelijkheid te nemen is DMEGC beloond met de zilveren ECOVADIS medaille. Een korte toelichting is te lezen in het certificaat van DMEGC.

Samen zorgen wij voor een groenere toekomst, lagere energielasten en dat alles onder de juiste werkomstandigheden, voor iedereen.

Benieuwd naar jouw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Huiseigenaren gingen je voor ...
Doe de
 dakscan 
en

bereken binnen 1

minuut je
 besparing
  • Bespaar al snel 1000 euro per jaar
  • A-merk zonnepanelen door ons gemonteerd
  • 100% klanttevredenheid en garantie