DMEGC zonnepanelen

DMEGC zonnepanelen zijn betrouwbare en betaalbare zonnepanelen van de fabrikant DMEGC Solar Energy. Als onderdeel van DMEGC Magnetics, de grootste magneetfabrikant van de wereld, hebben zij een uitstekende reputatie.

Omdat DMEGC de hele productieketen zelf in beheer heeft is de bouwkwaliteit bovengemiddeld goed. Daardoor zijn deze middensegment zonnepanelen in korte tijd zeer populair geworden.

Soorten DMEGC zonnepanelen

Wij plaatsen monokristallijne all black 330Wp en 370Wp zonnepanelen van DMEGC. De 370Wp-versie heeft een hogere opbrengst en kan dus meer stroom opwekken. De innovatieve halve cel technologie van DMEGC zonnepanelen zorgt ervoor dat het opbrengstverlies minimaal is. Ook bij minder weer, zoals diffuus licht of bewolking, blijven de zonnepanelen daardoor goed presteren.

Deze betrouwbare en betaalbare panelen hebben een opbrengstgarantie van 25 jaar (80,2%). Door de compleet zwarte uitstraling van de zonnepanelen zien ze er strak en stijlvol uit. Alle DMECG panelen hebben een fabrieksgarantie van 12 jaar.

Meer informatie over onze DMEGC zonnepanelen:

Misschien heb je het in het nieuws voorbij zien komen; zonnepanelen die gemaakt worden onder verschrikkelijke omstandigheden. Dwang- en kinderarbeid zijn zaken waar wij als bedrijf vanzelfsprekend nooit aan meewerken en wij niet tolereren van onze leveranciers. Daarom hebben wij direct contact gezocht met onze leveranciers om navraag te doen.

Eén van de merken die wij in ons assortiment hebben opgenomen is DMEGC. Zij hebben ons verzekerd niet mee te werken aan dit soort praktijken, zie hier het certificaat van DMEGC om dit statement te garanderen.

Samen zorgen wij voor een groenere toekomst, lagere energielasten en dat alles onder de juiste werkomstandigheden, voor iedereen.

Benieuwd naar jouw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Doe de
 dakscan 
en

bereken binnen 1

minuut je besparing
  • Bespaar gemiddeld 813 euro per jaar
  • A-merk zonnepanelen door ons gemonteerd
  • 100% klanttevredenheid en garantie